tralord Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 tralord dedi: MTA sa oynamak istiyordum ve janti roleplaydan gata sa yı yükledim ve bazı dosyalarını tartım sonuçlar boyle dosya virüsl müdür? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-13 112703.png 115,8 KB · Görüntüleme: 46
tralord dedi: MTA sa oynamak istiyordum ve janti roleplaydan gata sa yı yükledim ve bazı dosyalarını tartım sonuçlar boyle dosya virüsl müdür? Genişletmek için tıkla...
Çözüm isotlu38 15 Haziran 2024 tralord dedi: gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir? gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam çalıştırmadan gireceğini düşünmüyorum.
tralord dedi: gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir? gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam çalıştırmadan gireceğini düşünmüyorum.
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 tralord dedi: Eki Görüntüle 2221213 Eki Görüntüle 2221216 Genişletmek için tıkla... Olabilir. Artı 0 Eksi
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 13 Haziran 2024 #3 Evet, DLL dosyalarına zararlı eklenebiliyor. Dikkatli olun. Güncel bir Windows ve virüs programı kullanın. Artı 0 Eksi
Evet, DLL dosyalarına zararlı eklenebiliyor. Dikkatli olun. Güncel bir Windows ve virüs programı kullanın.
isotlu38 Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 Hocam .dll dosyaları zaten birçok crackli oyunda oluyor sürekli crack indiren biri iseniz bence çok ciddi bir problem yok Artı 0 Eksi
Hocam .dll dosyaları zaten birçok crackli oyunda oluyor sürekli crack indiren biri iseniz bence çok ciddi bir problem yok
KS KS tralord Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 ThePatriotsWorld dedi: Evet, DLL dosyalarına zararlı eklenebiliyor. Dikkatli olun. Güncel bir Windows ve virüs programı kullanın. Genişletmek için tıkla... kasperksy primium ve malwarabaytes free kullanıyorum Artı 0 Eksi
ThePatriotsWorld dedi: Evet, DLL dosyalarına zararlı eklenebiliyor. Dikkatli olun. Güncel bir Windows ve virüs programı kullanın. Genişletmek için tıkla... kasperksy primium ve malwarabaytes free kullanıyorum
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #6 isotlu38 dedi: Hocam .dll dosyaları zaten birçok crackli oyunda oluyor sürekli crack indiren biri iseniz bence çok ciddi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Mesela CS 1.6 hilelerinde olabiliyor. Artı 0 Eksi
isotlu38 dedi: Hocam .dll dosyaları zaten birçok crackli oyunda oluyor sürekli crack indiren biri iseniz bence çok ciddi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Mesela CS 1.6 hilelerinde olabiliyor.
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 13 Haziran 2024 #7 Kaspersky iyidir. Artı 0 Eksi
KS KS tralord Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #8 isotlu38 dedi: Hocam .dll dosyaları zaten birçok crackli oyunda oluyor sürekli crack indiren biri iseniz bence çok ciddi bir problem yok Genişletmek için tıkla... hayır sadece mta oynamak istiyordum ilk crack denemem Artı 0 Eksi
isotlu38 dedi: Hocam .dll dosyaları zaten birçok crackli oyunda oluyor sürekli crack indiren biri iseniz bence çok ciddi bir problem yok Genişletmek için tıkla... hayır sadece mta oynamak istiyordum ilk crack denemem
isotlu38 Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #9 tralord dedi: Hayır sadece MTA oynamak istiyordum ilk crack denemem Genişletmek için tıkla... Hocam bence bilgisayarınıza gözle görülebilir bir zarar vermez alttan alttan işlem yapar ama ne kadar tehlikeli olur bilmem. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
tralord dedi: Hayır sadece MTA oynamak istiyordum ilk crack denemem Genişletmek için tıkla... Hocam bence bilgisayarınıza gözle görülebilir bir zarar vermez alttan alttan işlem yapar ama ne kadar tehlikeli olur bilmem.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.556 Çözümler 5 15 Haziran 2024 #10 Link nerede. Temiz görünüyor. Artı 0 Eksi