Çözüldü DLL dosyası virüslü müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tralord

Centipat
Daha fazla  
gtasa.png

MTA sa oynamak istiyordum ve janti roleplaydan gata sa yı yükledim ve bazı dosyalarını tartım sonuçlar boyle dosya virüsl müdür?

Ekran görüntüsü 2024-06-13 112703.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-13 112703.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-13 112703.png
    115,8 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm
gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir?

gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir?
Yok hocam çalıştırmadan gireceğini düşünmüyorum.

Hocam bence bilgisayarınıza gözle görülebilir bir zarar vermez alttan alttan işlem yapar ama ne kadar tehlikeli olur bilmem.

Hocam sadece 1-2 tane antivirüs flaglediği zaman bir şey olduğu anlamına gelmiyor. Adı sanı duyulmamış MaxDefender'in ne düşündüğünü ben şahsen umursamam.

Eğer virüs ise girmiş olabilir ancak çok yüksek ihtimal virüs değil.

Hocam sadece 1-2 tane antivirüs flaglediği zaman bir şey olduğu anlamına gelmiyor. Adı sanı duyulmamış MaxDefender'in ne düşündüğünü ben şahsen umursamam.

Eğer virüs ise girmiş olabilir ancak çok yüksek ihtimal virüs değil.

Dosyayı açmadığım halde nasıl giriyor? Açıklayabilir misiniz lütfen?

DLL dosyasını değil .exe dosyasını açmadım zaten bunlar .exeyle beraber çalışmıyor mu?

Yazım kurallarına dikkat edin hocam, kural ihlali yapıyorsunuz uyarı yersiniz. Aşağıda yazım denetiminden büyük harfleri düzelti tikleyip düzelt derseniz sorun kalmaz yüksek ihtimal.

Sorunuza gelecek olursam, evet beraber çalışıyorlar ancak virüs her türlü yayılabilir. Ancak dediğim gibi, sadece 1 antivirüsün virüs demesi bu dosyanın virüs olduğu anlamına gelmez. Üstüne bir de korsan indirmişsiniz. Virüs olarak görünmesi çok doğal. Siz niye sadece o dediğime takıldınız?

Yazım kurallarına dikkat edin hocam, kural ihlali yapıyorsunuz uyarı yersiniz. Aşağıda yazım denetiminden büyük harfleri düzelti tikleyip düzelt derseniz sorun kalmaz yüksek ihtimal.

Sorunuza gelecek olursam, evet beraber çalışıyorlar ancak virüs her türlü yayılabilir. Ancak dediğim gibi, sadece 1 antivirüsün virüs demesi bu dosyanın virüs olduğu anlamına gelmez. Üstüne bir de korsan indirmişsiniz. Virüs olarak görünmesi çok doğal. Siz niye sadece o dediğime takıldınız?

Teşekkür ederim.

Son olarak bilgisayara format atmaya gerek var mıdır?

Teşekkür ederim.

Son olarak bilgisayara format atmaya gerek var mıdır?

Hocam dosyayı hangi antivirüs virüs olarak gösteriyor? Yüksek ihtimal adı sanı duyulmamış bir antivirüstür. Dosya çok yüksek ihtimal virüs değil ancak sizin içiniz rahat etmeyecek gibi. İstiyorsanız format atabilirsiniz ama bence atmayın.

Hocam dosyayı hangi antivirüs virüs olarak gösteriyor? Yüksek ihtimal adı sanı duyulmamış bir antivirüstür. Dosya çok yüksek ihtimal virüs değil ancak sizin içiniz rahat etmeyecek gibi. İstiyorsanız format atabilirsiniz ama bence atmayın.

Evet dediğiniz gibi ben biraz tedirginim bu konularda fakat size güveniyorum ve format atmayacağım eğer performans düşüşü yaşarsam format atarım bir de zaten yüksek bir hareketlilğe geçince virüs anti virüsler tarafından siliniceğini düşünüyorum.

İyi günler diliyorum.

Yok hocam çalıştırmadan gireceğini düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı