tralord Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 tralord dedi: MTA sa oynamak istiyordum ve janti roleplaydan gata sa yı yükledim ve bazı dosyalarını tartım sonuçlar boyle dosya virüsl müdür? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-13 112703.png 115,8 KB · Görüntüleme: 46
tralord dedi: MTA sa oynamak istiyordum ve janti roleplaydan gata sa yı yükledim ve bazı dosyalarını tartım sonuçlar boyle dosya virüsl müdür? Genişletmek için tıkla...
Çözüm isotlu38 15 Haziran 2024 tralord dedi: gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir? gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam çalıştırmadan gireceğini düşünmüyorum.
tralord dedi: gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir? gta sa dosyasını açmadım sadece rardan dosyları çıkarttım ve virüstotale tarttım pc ye virüs girmişmidir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam çalıştırmadan gireceğini düşünmüyorum.
KS KS tralord Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #21 isotlu38 dedi: Yok hocam çalıştırmadan gireceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İçime su serptin çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
isotlu38 dedi: Yok hocam çalıştırmadan gireceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İçime su serptin çok teşekkür ederim.