DLL dosyasında virüs var mı?

FearlEnessKing

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Minecraft oyunu için ufak bir dosya kullanacağım; mod gibi bir şey. Extreme Injector ile kullanılıyor, DLL uzantılı bir dosya. Bu dosyada virüs var mı anlayabilir miyim? VirusTotal yanılabilir mi? Bilgisayarıma indirsem, çalıştırmasam virüs bulaşır mı? Size bir şekilde dosyayı ulaştırsam anlayabilir misiniz? Teşekkür ederim, iyi Sosyaller diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Minecraft oyunu için ufak bir dosya kullanacağım; mod gibi bir şey. Extreme ınjector ile kullanılıyor, DLL uzantılı bir dosya. Bu dosyada virüs var mı anlayabilir miyim? VirusTotal yanılabilir mi? Bilgisayarıma indirsem, çalıştırmasam virüs bulaşır mı? Size bir şekilde dosyayı ulaştırsam anlayabilir misiniz? Teşekkür ederim, iyi sosyaller diliyorum.

VirusTotal yanilabilir ama dusuk bir sans VirusTotal ile taratip fotografini atin.

DLL dosyasında virüs çıkması olası bir şey ve VirusTotal nadirende olsa yanılabilir ve ayrıca oynadığınız minecraft orjinal mi veya korsan mı ve hangi launcher?

İndirdiğiniz yer güvenilirse bir sorun olmaz gibi duruyor. Ama oyun içinde böyle şeyler yasak olabilir mi onu bilmem.

Yasak değil, bir yetkiliyle konuştum. İndirsem, çalıştırmadan VirusTotal linkini size atsam, bana virüs bulaşır mı? Anlayabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı