"Dllinject! Msr" Scans dosyasına izin yok diyor

anladım peki silme formatlamı oluyor sadece
Silme sadece formatla olmuyor. Ve aynı zamanda o exploit virüsüne benziyor yani bir Roblox hilesinden çıkan bi virüs büyük ihtimalle. Bir sorun çıkmaz ondan indirdiğin hileyi silersen gider ama birşeyler daha kalır hala arkada. He bu arada o hileyse kullanma.

Silme sadece formatla olmuyor. Ve aynı zamanda o exploit virüsüne benziyor yani bir Roblox hilesinden çıkan bi virüs büyük ihtimalle. Bir sorun çıkmaz ondan indirdiğin hileyi silersen gider ama birşeyler daha kalır hala arkada. He bu arada o hileyse kullanma.
Zaten sildim fakat hala uyarı geliyor virüs bilgilerimi alabilir trojan mış virüs o yüzden format atacağım peki formatta pcnin asıl windows 11e ait olduu lisansı fln gidiomu

Şimdi windows defender ile tam tarama ve av ile tarama yaptım virüs bulunmuyor 2 taramadada acaba hala varmıdır tarattım yoktu ama riske girmek istemiyorum format atıp format atmadım bu arada yapacağım bir usb le işim var taksam belki virüs bulaşır ama virüs gözükmüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı