Bir şey değil. Bundan sonra bilgisayarını kimseye verme. Hile tarzı uygulamalar da indirme indirttirme.
Scans dosyasına iznim yok diyor. Nasıl halledeceğim?
Bir şey değil. Bundan sonra bilgisayarını kimseye verme. Hile tarzı uygulamalar da indirme indirttirme.
Buna neden konu açtın dostum? Bu olay virüsü silmicek sadece silinmişse o ekrandan gitcek. Kalkan simgeli olan tuşa basScans dosyasına iznim yok diyor. Nasıl halledeceğim?
anladım peki silme formatlamı oluyor sadeceBuna neden konu açtın dostum? Bu olay virüsü silmicek sadece silinmişse o ekrandan gitcek. Kalkan simgeli olan tuşa bas
Silme sadece formatla olmuyor. Ve aynı zamanda o exploit virüsüne benziyor yani bir Roblox hilesinden çıkan bi virüs büyük ihtimalle. Bir sorun çıkmaz ondan indirdiğin hileyi silersen gider ama birşeyler daha kalır hala arkada. He bu arada o hileyse kullanma.anladım peki silme formatlamı oluyor sadece
Zaten sildim fakat hala uyarı geliyor virüs bilgilerimi alabilir trojan mış virüs o yüzden format atacağım peki formatta pcnin asıl windows 11e ait olduu lisansı fln gidiomuSilme sadece formatla olmuyor. Ve aynı zamanda o exploit virüsüne benziyor yani bir Roblox hilesinden çıkan bi virüs büyük ihtimalle. Bir sorun çıkmaz ondan indirdiğin hileyi silersen gider ama birşeyler daha kalır hala arkada. He bu arada o hileyse kullanma.
Şimdi windows defender ile tam tarama ve av ile tarama yaptım virüs bulunmuyor 2 taramadada acaba hala varmıdır tarattım yoktu ama riske girmek istemiyorum format atıp format atmadım bu arada yapacağım bir usb le işim var taksam belki virüs bulaşır ama virüs gözükmüyorSilme sadece formatla olmuyor. Ve aynı zamanda o exploit virüsüne benziyor yani bir Roblox hilesinden çıkan bi virüs büyük ihtimalle. Bir sorun çıkmaz ondan indirdiğin hileyi silersen gider ama birşeyler daha kalır hala arkada. He bu arada o hileyse kullanma.
Gider gibi olur ama gitmez. anahtarı yeniden girmen gerekebilirpcnin asıl windows 11e ait olduu lisansı fln gidiomu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.