DLS ve Ethernet ucu bağlantısı yapan Jack pensesi

FatiHkıyak

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı
✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar
✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD
✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem
✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu
✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply
✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör
✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa
Meslek
Serbest Meslek
Öncelikle herkese merhabalar. Konuya direk giriyorum jack pensesi lazım bana. Hem dls ucu hem Ethernet ucu bağlantısı yapan. 2'si bir arada jak pensesini tam nereden bulabilirim ya da hangi internet sitelerden temin edebilirim? Extra olarak da dls ucu ve Ethernet ucu olan paket halinde var mıdır?
Sokaktan gelen siyah hat kablosunu ve dls kablo sunu birleştirip ek olarak kullanıyorum ancak sağlıklı şekilde olmasını istedim için hat kablosunu dls ucu takıp direk modeme bağlamak istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :)

Dosya Ekleri

• HTB1EPUopaQoBKNjSZJnq6yw9VXaG.jpg
    HTB1EPUopaQoBKNjSZJnq6yw9VXaG.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 66
Yapmak istediğiniz şeyi test amaçlı yaptım. Arada bir fark olmuyor gerçekten de. Eğer DSL kablosunun başı düzgün basılmışsa böyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dls uç bağlantısını kendim yapmıştım Türk Telekom ekibi yapmamıştı ancak sürekli 1 yılda toksit oluyor kablo ek yerinde bende direk hat dls kabloya dls ucu takıp kullanmak benim için yararlı olur dedim.
Yapmak istediğiniz şeyi test amaçlı yaptım. Arada bir fark olmuyor gerçekten de. Eğer DSL kablosunun başı düzgün basılmışsa böyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Zaten bu yüzden bu şekilde konu açtım biliyorum fark olmaz ama ayda yılda sürekli kablo alıp kullanmak benim için gereksiz masrafa giriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı