Skoda Octavia Optimal 2015'te hız sabitleyici var mıdır?

Skoda Octavia 2015 model Optimal paket, hız sabitleyici yok değil mi?
Hocam standart olarak baktığımda yok olarak görünüyor o donanımda fakat opsiyonla eklenmiş olabilir ya da sonradan takılmış olabilir. Net bir şey diyemem. Aracın sinyal kolunun altında ekstra kol varsa oradan anlarsınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20220219_103441.jpg.c478321444292460b1647e6f569d6f06.jpg
    IMG_20220219_103441.jpg.c478321444292460b1647e6f569d6f06.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 5
Hocam standart olarak baktığımda yok olarak görünüyor o donanımda fakat opsiyonla eklenmiş olabilir ya da sonradan takılmış olabilir. Net bir şey diyemem. Aracın sinyal kolunun altında ekstra kol varsa oradan anlarsınız.

Optimallerde yok ama anlamadığım saçmalık şu 2013 2014 elegance da bile var 2015 optimal de yok böyle bir şey olması saçma.

Optimallerde yok ama anlamadığım saçmalık şu 2013 2014 elegance da bile var 2015 optimal de yok böyle bir şey olması saçma.
Hocam Skoda'da yıllardan yıllara çok değişiyor donanımlar veya isimleri. Elegance paketi en üst donanım veya en üstün bir tık altı olarak tanımlayabiliriz. Ondan dolayı elegance paketlerde mevcut fakat optimal orta seviye donanımlar içerir. Bence de bulunması gerekir fakat almanlarda opsiyonculuk başka bir seviye.

Hocam Skoda'da yıllardan yıllara çok değişiyor donanımlar veya isimleri. Elegance paketi en üst donanım veya en üstün bir tık altı olarak tanımlayabiliriz. Ondan dolayı elegance paketlerde mevcut fakat optimal orta seviye donanımlar içerir. Bence de bulunması gerekir fakat almanlarda opsiyonculuk başka bir seviye.

Aynen alman opsiyonculuğu bambaşka bir seviye de Skoda da Octavia için özellikle paket sıralaması nasıl en alttan üste paket sıralaması.

Aynen alman opsiyonculuğu bambaşka bir seviye de Skoda da Octavia için özellikle paket sıralaması nasıl en alttan üste paket sıralaması.
2015 kasa için soruyorsanız herhangi bir opsiyon olmadan:
Active giriş donanım oluyor (optimal paketi de dahil edebiliriz)
Ambition orta seviye
Elegance üst seviye donanım
Laurin & klement hem sportif hem en dolu paket

2015 kasa için soruyorsanız herhangi bir opsiyon olmadan:
Active giriş donanım oluyor (optimal paketi de dahil edebiliriz)
Ambition orta seviye.
Elegance üst seviye donanım.
Laurin & klement hem sportif hem en dolu paket.

Ben optimal style altı zannediyordum o yüzden biraz da şaşırdım giriş paketlerse normal koymamaları styleda üst paket oluyor galiba değil mi?

Ben optimal style altı zannediyordum o yüzden biraz da şaşırdım giriş paketlerse normal koymamaları styleda üst paket oluyor galiba değil mi?
Evet hocam isimler değişiklik gösterebiliyor. Style pakette led farlar, yağmur-far sensörü, tam otomatik klima gibi donanımlar mevcut. İçte dışta sportif detaylar ekleniyor. Optimal paket baya düşük kalıyor Style pakete göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı