DLS480 vs dlx 21 vs maxima V20 vs ponos MS4

herild

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2020
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle DLS480 vs dlx 21 ikisi arasında hangisi daha iyi ne gibi farkları var bilenler yardım ederse sevinirim.
(DLS480'in kasa fanları hız ayarı yokmuş dlx 21 de var mı?

4 ünün arasından hangi kasayı önerirsiniz ve neden?

En iyi sıralaması yapsanız sıralama nasıl olurdu?

Bu 4 kasada çoğunlukla öneriliyor ama hangisinin ne için önerildiği belli değil örneğin maximanın üste 240mm sıvı soğutma sığmıyor.
Deniyor (kalın diye galiba) Ponos'un ise üste 240mm sıvı soğutma sığıyor 280mm sığmıyor deniyor yanlışım yoksa.

Kullananlar, bilgisi olanlar vs fikirlerini belirtirse sevinirim.

darkFlash DLS480 - darkFlash dlx 21 - Dark maxima V20 - raijintek ponos MS4.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DLX 21 > DLS 480 > Maxima V20 = Ponos MS4
Peki Maxima v20 ile Ponos ms4 arasında üste sıvı soğutma takmak için fark var diyorlar maxima v20 ye üstte max radyator kalınlığı 30mm destekliyormuş ama ponos 240mm 60mm ye kadar destekliyor deniyor, böyleyse eğer eşitliği bozmaz mı?

Birde Dlx 21 neden Dls 480 den daha önde?
 
DLX 21, E-ATX anakart desteği sunuyor ve üst kısım için radyatör kalınlık desteği daha iyi.
hocam sizin şahsi fikriniz ne olurdu DLX 21 mi DLS 480 mi? DLS 480 in 19mm fazladan VGA desteği var ayrıca kasanın derinliği 40mm yüksekliği 15mm daha fazla bu durumda DLX 21 den daha ferah bi kasa diyebilir miyiz veya bu özelliklerin başka açılardan avantajı olur mu? (360mm gpu larıda gördük daha yüksek gpu desteği geleceğe yatırımmıdır şakayla karışık :D )
 
Ben olsam DLX21 Mesh alırdım. 19mm GPU uzun olması o kadar önemli değil.
Hocam dlx 21 aldım satıcıya sordum gpu holder var dedi birde fotoda argb fanlarla gösteriyor.
ne kasadan gpu holder çıktı nede argb fanlar, kasada ring fanlar takılı. (çok sinirlerim bozuldu kendimi dolandırılmış gibi de hissediyorum)

1700 e aldım iyimi yaptım bu fiyata başka daha iyi bir kasa var mı?
Yoksa iade edip P500A indirime girsin diyemi beklemeli miyim?
 
Jumbum'dan aldıysanız oradaki görselde ring fanlar vardı zaten hocam. GPU Holder da globalde var ancak Jumbum'da yok. Bunu kendileri forumda belirtmişti. Ancak Jumbum'un sitesinde sorduysanız ve çıkıyor cevabı aldığınız halde çıkmadıysa bir şey diyemem.

@jumbum
 
Jumbum'dan aldıysanız oradaki görselde ring fanlar vardı zaten hocam. GPU Holder da globalde var ancak Jumbum'da yok. Bunu kendileri forumda belirtmişti. Ancak Jumbum'un sitesinde sorduysanız ve çıkıyor cevabı aldığınız halde çıkmadıysa bir şey diyemem.

@jumbum
hayır başka satıcıdan aldım görselinde de farklı argb fanlar olarak gösteriyordu. bu fanlar çok zayıf üflüyormuş galiba hava akımı yetersiz değilmi zaten 450tl gibi bir fiyata satılıyor kontrolcüsü vs dahil takım olarak. şimdi bir fan takımı alsam iyi model 3 tane 500 ü geçecek. yazık birde uygun fiyatlıdır diye alıyoruz 12cm fan diye 8cm çaplı ring fanlarla yolluyorlar. gpu holder eksiğide cabası, sırf bu artıları için p500 den vazgeçeyim dedim ama tüm artılar boşa çıktı.
 

Geri
Yukarı