DLSS 3.0 için RTX 4060 alınır mı?

Dinozor devrindeki ekran kartlarını kullanıp "AMD sorunlu" diyorsun vay be...

Kim AMD kötü diye b*k atsa sorduğun vakit 6 7 sene önceki kartları kullanıp sorun yaşamış oluyor hiç sekmez.

6700 de ne sorun yaşadın söyler misin?

AMD'ye bulaşmaya hiç gerek yok, RTX 4060 alınır kullanılır.

2. el bakıyorsan en güncel DLSS'yi desteklemese de RTX 4060'tan daha güçlü olan RTX 3070 ve 3080'e de bakabilirsin.

Eğer Ray Tracing açmayı planlıyorsanız arkadaşın dediğine katılıyorum AMD'ye bulaşmayın ama AMD kas gücünde NVIDIA'dan daha iyi. Bunu da göz önünde bulundurun.

Kim AMD kötü diye b*k atsa sorduğun vakit 6 7 sene önceki kartları kullanıp sorun yaşamış oluyor hiç sekmez.

6700 de ne sorun yaşadın söyler misin?

Bak bakalım dinazorlara mı sorunlu diyorum.

HD 5770 sorunsuz kullandım.
HD 6850 hayatımda kullanırken en çok zevk aldığım ekran kartıydı hala unutamam çağ atlatmıştı.
R9 270 durduk yere bozuldui fırınlayarak düzelttim sonra elden çıakrdım.
RX 580 tarayıcıda video izlerken bilgisayarı kilitliyordu, durduk yere oyunların crash vermesi, olur olmadık yerde driver çökmeleri vs. bilindik şeyler.
RX 6700 performans olarak iyi gibiydi ama saçma sapan stutterlar, stabilite sorunları, ara ara mavi ekran verdirmesi, ısınma olmamasına rağmen fanının hayvan gibi sesli çalışması.

daha sayayım mı?

Bende çıkıp RTX 2060S kullandım, sürekli coil whine yapıyordu ısınıyordu desem inanacak mısın bana? Seninki de böyle şu an. Nasıl, niye inanayım sana? NVIDIA fanatikliği yapıp AMD'yi kötülemediğin ne belli?

3060 Ti kullanıyordum geçen sene, ekran kartı sürekli gidiyordu kendini görmüyordu, arada da olsa mavi ekran yiyiyordum, kartta inanılmaz coil whine vardı gece tizz sesinden bilgisayarı açamazdım, her oyunda saçma sapan FPS droplar giriyordu.

Bende sana böyle yazıp NVIDIA'yı kötüleyebilirim, yaşadığın sorunların kanıtını atmanı bekliyorum.

Niye inanmayım? Teknoloji biraz da şans işi. Deli gibi CW yapan bir GTX 570'te kullandım, 2016'dan beri 0 sorun ile RX 580 kullanan arkadaşım da var. Ben AMD'nin ekran kartını kötülerim sadece, çünkü kötü. İşlemcileri çok güzel mesela şu an kesinlikle Intel'e tercih edilir hatta yeni sistem toplayacak olsam kesinlikle Ryzen işlemci alırım.

Üşemezsem fırınladığım ekran kartını ve video izlerken sistemi kitleyen sistemin videosunu atarım bir ara.

Boş boş AMD işlemcileri iyi deyip kendini haklı çıkarmaya çalışma, gidip abdülhamidin döneminden kalma RX580'i kullanmışsın gelip AMD ekran kartını kötülerim çünkü kötü diyorsun.

Boş boş AMD işlemcileri iyi deyip kendini haklı çıkarmaya çalışma, gidip abdülhamidin döneminden kalma RX580'i kullanmışsın gelip AMD ekran kartını kötülerim çünkü kötü diyorsun.
Kötüler çünkü.

Atabilirsin, o dediğine inanıyorum çünkü o kart tamı tamına 8 yıllık olacak.

Kötüler çünkü.

Tamam kardeşim sen NVIDIA ile devam et iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…