DLSS 3.0 için RTX 4060 alınır mı?

Nasıl sorunlu anlat o zaman. Beğenmedim atıp kaçmakla olmaz o iş.

Öncelikle sistemin nedir, hayatında kaç kere AMD kulalndın (ekran kartı)?

Ben farklı yıllarda birçok AMD modeli kullandım hatta zamanında arkadaşlarıma da aldırdım, memnun kalan kişi sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.

Ben farklı yıllarda birçok AMD modeli kullandım hatta zamanında arkadaşlarıma da aldırdım, memnun kalan kişi sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.

Kullandığın kartları dur tahmin edeyim, 500 serisi veya 5000 serisi.

Nasıl sorunlu anlat o zaman. Beğenmedim atıp kaçmakla olmaz o iş. Güncel olarak bilinen Micro stuttering var o da karttan karta değişiyor. Genele yaymak doğru değil.

Hocam yazılım geliştirme tarafında yarım yamalak iş yapıyorlar. Bu sebeple ben beğenmiyorum. He şunu söyleyiyim RTX 4070 20K ise 7900GRE 15-15, 8K arası bir fiyattaysa AMD alırım.

6700 (non XT) sistem topluyorum. İşlemci dışında tüm parçaları temin ettim.
Senin kullandığın AMD modeli neydi? Neyinden memnun kalmadın?

Kullandığın kartları dur tahmin edeyim, 500 serisi veya 5000 serisi.
Hayır çok daha eskiye dayanıyor. HD5770, HD6850, R9 270, RX580 ve yakın zamanda uzun süre kullanmasam da elimden geçen RX 6700. Özellikle 580 ve 6700 de o kadar çok saçma sapan şey vardı ki hangi birini saysam bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı