DLSS 3.5 vs FSR 3

DLSS görüntü kalitesi açısından daha iyi, ancak RTX3000 serisi DLSS3 ile gelen frame generation özelliğini desteklemiyor NVIDIA destek vermedi.

3080, DLSS3 desteklemiyor. Onun haricinde götürür.

Evet 3.5'i destekliyor. Frame generation yok. DLSS 3.5 ile FSR 3 arasındaki fark önemli. FSR 3'ü denemedim ama 2.0 ve 2.2'yi denedim. Bayağı kötüydü.

Evet 3.5'i destekliyor. Frame generation yok. DLSS 3.5 ile FSR 3 arasındaki fark önemli. FSR 3'ü denemedim ama 2.0 ve 2.2'yi denedim. Bayağı kötüydü.
DLSS 3.5 ile 2 arasında öyle anım şanım bir fark yok. FPS olarak olmasa da görüntü olarak yine FSR 3.0'ı solluyor.

FSR3 forspoken ile denedim hocam, fps konusunda gözle görülür bir artış var, kalite konusundada iyileştirme var, DLSS3.5 kadar iyi olmasa bile başarılı bir gelişme kat etmiş AMD, keza nvidia kartlarada destek veriyor olmaları bence çok iyi, eğer alabilirseniz rtx4000 serisi bir kart alın, bütçe yetmiyor ise elinizdeki rx6600xt ile fluid motion frames açarak kullanmayı deneyin derim

FSR3 forspoken ile denedim hocam, FPS konusunda gözle görülür bir artış var, kalite konusundada iyileştirme var, DLSS3.5 kadar iyi olmasa bile başarılı bir gelişme kat etmiş AMD, keza NVIDIA kartlarada destek veriyor olmaları bence çok iyi, eğer alabilirseniz RTX4000 serisi bir kart alın, bütçe yetmiyor ise elinizdeki RX 6600 XT ile fluid Motion frames açarak kullanmayı deneyin derim.

Fmf olan sürücüyü indirip denemiştim ama masaüstünde YouTube'da vs donma sorunu yapıyordu. Re 4 remake i 1080p ekranda denemiştim. MSI Afterburner'da 70 FPS gösteriyor Radeon uygulamasında 110 falan ama hissiyat 77 FPS gibiydi sanki.

Fmf olan sürücüyü indirip denemiştim ama masaüstünde YouTube'da vs donma sorunu yapıyordu. Re 4 remake i 1080p ekranda denemiştim. MSI Afterburner'da 70 FPS gösteriyor Radeon uygulamasında 110 falan ama hissiyat 77 FPS gibiydi sanki.
hocam vsync açmak yada rivatuner ile fps sabitlemek gerekiyor fps farkını hissetmek için, aynı sorun forspokenda olmuştu bende, vsync açana kadar fps farkını hissedememiştim, öyle deneyebilirmisiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı