DLSS 3 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

3000 serisi ile 4000 serisi arasındaki durum aynen bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Devir artık DLSS 3.0 devri. Bırakın saf gücü kas gücünü.

DLSS 1.0'da çok kötü gelmişti hatırlayın. Ama hepimiz hayran kaldık. Gelişirse yer yerinden oynar bedava FPS dedik. Frame Generation daha ilk sürümünde. Güncellemeler geliştirmeler alacak tıpkı DLSS 1.0 gibi.

Tabi gelecek sürümü Nvidia 5000 özel yapmazsa bekliyorum ben öyle bir şey.

Anlamadığım her yeni seri çıktığında insanlar kandırıldıklarını veya kazıklandıklarını düşünüyor. Fakat bu her yeni seride tekrar eden bir şey. Böyle bir kafadaysanız zaten hiç ürün satın almayın.

Öncelikle diğer kartlar eski/yeni DLSS 2.0 karşılaştırmasını bekliyorum. Bu daha çok DLSS 3 gibi değil de DLSS'nin yeniden yorumlanması gibi bir şey olmuş.

Ama öyle bir gerçek var DLSS 3.0 olmadan 4090, 3090Tİ'den oyunlarda ortalama olarak %50-60 daha iyi ve bu gerçekten muazzam bir değer.

3000 serisi kullanıcıları için bu videodakinden çok daha vahim bir durum söz konusu. Nvidia yine 90'a çaktı eski nesil kullanıcılarına. Bu Nvidia çok fena.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnşallah bir gün bu düzen biter gerçekten telefonlar durduk yere yavaşlıyor. Ama kendin rom yazarsan işte o zaman her şey düzgün oluyor. Donanıma hayat veren şey yazılımdır. Sen donanımı kendin üretmesen bile yazılımı kendin üretirsen her şey olur. Ama üretmezsen böyle sürekli 2 tane şirkete bağlı kalırsın.

3000 serisi çıkınca 2000 kullananlar için denildi şimdi böyle deniyor. 5000 çıkınca da 4000 alanlara mi güleceksiniz anlamadım ki. Her nesil bir öncekinden iyi olmak zorunda ki adamlar para kazansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…