DLSS 3 Kırıldı, RTX 2070 ile Çalıştırıldı

Büyük ihtimalle ya görüntü çamur olur ya da başka sorun çıkar. Öyle ki daha kanıt bile yok bekleyip göreceğiz.

Büyük ihtimalle ya görüntü çamur olur ya da başka sorun çıkar. Öyle ki daha kanıt bile yok bekleyip göreceğiz.
Ani droplar yaşanıyormuş diye okudum ben. Bence Intel XeSS gibi olacak. Intel XeSS donanım ile çalışmasına rağmen AMD ve NVIDIA kartlarda da var fakat FPS düşürüyor ya da 1-2 arttırıyor. Bunda da donanım desteklemediği için neredeyse her şeyi yazılımla yapacaktır ve iyi bir performans sunmayacaktır. Aynı AMD kartların yazılım yoluyla RT sağladığı için iyi performans vermemesi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolaylıkla etkinleştirilebilecek şekle sokulup Github'da falan paylaşılırsa 20 ve 30 serisi kullanıcıları için çok güzel bir haber olur. Küresel kurumsal şirketlerin kâr ve satış odaklı böyle saçma sapan kısıtlamaları hiç hoş değil ve kullanıcıları hem şirketlerden hem de aldıkları ürünlerden soğutuyor. Şirketlere rağmen bunları aşabilmek oldukça güzel.

RTX 2060'a gelirse dadından yenmez şimdi .

Ali bey zaten ana sayfaya yolluyorsun clikbait için bari sağlam haber paylaş.
Ah be hocam hayal kırıklığına uğradım. Zaten bir parçası vardı bilmem ne hızlandırıcısı diye o olmadan çalışmaz diye düşünüyorum.

Resmi olarak doğrulanmayan bir haberin başlığı en azından “iddia edildi” şeklinde yazılabilir.

İddia doğru ise NVIDIA, DLSS 3’ün performansının donanım tabanlı yapmış olduğu çalışmalar ile sağlandığını belirttiği için eski nesil ekran kartlarında performans konusunda büyük bir beklenti içerisine girilmemeli.

Hocam mesela RTX 4000 serisinde %100 bir artış sağladı ise RTX 3000 serisinde %60, RTX 2000 serisinde ise %35 gibi bir performans artışı sağlasa yine yeterli bence....

Muhtemelen çalıştırılabilir bir teknoloji zaten ama asla RTX4000 serisinde olduğu kadar verimli olamaz önceki nesil kartlarda diye düşünüyorum.

Yapılamaz edilemez yok getirilemez bilmem ne falan diyenlere tokat gibi cevap. Bir de herkes donanım uzmanı kesildi bu olay çıktıktan sonra. Yok donanımsal olarak mümkün olamazmış diyenler dersin yok internetten kopyala yapıştır yaptıkları İngilizce terimleri yazan mı dersin iyi oldu. NVIDIA hak etti yalan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…