DLSS 4.5 geliyor

DLSS 4.5 geldi MFG artık daha iyi yakında 6X MFG gelecek 50 sersine jensen babadan Allah razı olsun.

Sayesinde oyun oynuyoruz akıcı bir şekilde.

Rekabet olması iyidir. Çoğu kişi 2 kartın yapay zeka görsel farkını etmez bile zaten incelemeleri izlerken de adamlar ekrana teleskop tutmuş gibi video çekiyorlar göz ardı edilecek husus kaynıyor.

Yine de tercihim NVIDIA olurdu, RTX 4060 Mobile ile 1080p için oynadığım oyunlarda zorlandığım bir oyun olmadı. Benim için 5070 hayli hayli yeterli olur mesela 9070XT karşısında.

Ham güç olarak 9070XT daha iyi 15 FPS ama MFG açınca 5070 + 100 FPS belki daha fazla.

DLSS 4.5 geldi MFG artık daha iyi yakında 6X MFG gelecek 50 sersine jensen babadan Allah razı olsun.

Sayesinde oyun oynuyoruz akıcı bir şekilde.

Ham güç olarak 9070XT daha iyi 15 FPS ama MFG açınca 5070 + 100 FPS belki daha fazla.

Onun daha güçlü olması normal hocam benim bahsettiğim bende dahil çoğunluk için yeterli olacağı, tabii isteyen 9070XT alır o da iş görür herkesin tercihine bağlı. Ben halihazırda kullandığım karta göre bir tercih yapardım ondan bahsetmiştim.

Kendimce yaptığım testlere göre zerre abartmıyorum 2K da nativeden daha iyi gözüküyör DLSS kalite modu.
MFG de daha stabil olmuş bu muhteşem durduk yere elimdeki kart güçlendi 50 serisi yaşadı vallahi
Özellikle 5060 Ti ve üstü.

Bu preset mevzusu çorbaya dönmüş en iyisi oyunlara resmi desteği beklemek lazım. Malum FSR gibi çeyrek asır alacağını düşünmüyorum.
Hocam cyberpunkta çalıştırmayı becerebildiniz mi? Yaptıysanız sonuç nasıl ve nasıl yaptınız? Birkaç güne ben de deneyeceğim de müsait olunca.

Hocam Cyberpunk'ta çalıştırmayı becerebildiniz mi? Yaptıysanız sonuç nasıl ve nasıl yaptınız? Birkaç güne ben de deneyeceğim de müsait olunca.

Cronos ve BF6, Dying Light the Beast Doom the Dark ages da
Denedim çok fazla şey değişmiş gerçekten DLSS artık çok daha iyi ve ben FPS düşüşü yaşamadım
MFG elden geçirilmiş artık daha stabil olmuş.

Güncelleme ile düzelir umarım, beta olarak mı yayınlandı takip etmedim?

DLSS 4.5'in Super Resolution tarafı ise bugün NVIDIA App'in yeni beta güncellemesiyle tüm GeForce RTX kartlarda denenebiliyor. NVIDIA, tam sürümün 13 Ocak'ta yayınlanacağını söylüyor.

Betalari denemeyi uygun bulmuyorum. Bekleyip tam sürümü indirmek daha faydalı olacaktır.

Hocam 50 serisi bir kart kullan anlarsın ne demek istediğimi.

DLSS 4.5'ten RTX 3050 Ti sadece Super Resolution'dan faydalanabiliyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı