DLSS 4 özelliği RTX 40 serisine gelecek mi?

• Konuyu başlatan 793692
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 8.636
DLSS4'ü DLSS4 yapan mfg gelmedikten sonra DLSS4 bütün kartlara gelse ne yazar, olay zaten mfg. Yoksa kalan diğer özellikler DLSS iyileştirmeleri.

Anlamıyorlar işte kanka bunu adamlar DLSS 2 3 3.5 güncelleme getirdiler diyorum yok adam inadına DLSS 4 geldi yazıyor aynen kanka ya performans artışı olmayan sadace iyileştirme olan bir güncelleme nasıl DLSS 4 olabilir ya tartışıyorum bunu Instagram olsun nerede olsun adamlar bir anlamıyorlar la cidden ben indirdim güncellemeyi 2 3 FPS'im bile artmadı ya çok güzel DLSS 4 müş ya cidden benim ekran kartı şu an 5090 gücünde ayağınızı denk alın.

Anlamıyorlar işte kanka bunu adamlar DLSS 2 3 3.5 güncelleme getirdiler diyorum yok adam inadına DLSS 4 geldi yazıyor aynen kanka ya performans artışı olmayan sadace iyileştirme olan bir güncelleme nasıl DLSS 4 olabilir ya tartışıyorum bunu Instagram olsun nerede olsun adamlar bir anlamıyorlar la cidden ben indirdim güncellemeyi 2 3 FPS'im bile artmadı ya çok güzel DLSS 4 müş ya cidden benim ekran kartı şu an 5090 gücünde ayağınızı denk alın.
Geçen bi 2 hafta önce 3 kişiye bir konu ile alakalı 10 sayfa boyunca anlatmaya çalıştım. Diyorum bu nvidia nın pazarlama stratejisi mfg olmayan dlss4 sadece iyileştirmeden ibaret diyorum, adamlar sanki nvidia babasının şirketi gibi savunuyorlar. Yok neymiş rtx 2060 a bile dlss4 mfg ile birlikte gelicek miş vs. vs.
Bide modlar yanlış bilgi attı ya yazdığıma ona hayret ediyorum gerçekten :D

Geçen bir 2 hafta önce 3 kişiye bir konu ile alakalı 10 sayfa boyunca anlatmaya çalıştım. Diyorum bu NVIDIA'nın pazarlama stratejisi mfg olmayan DLSS4 sadece iyileştirmeden ibaret diyorum, adamlar sanki NVIDIA babasının şirketi gibi savunuyorlar. Yok neymiş RTX 2060'a bile DLSS4 mfg ile birlikte gelecek miş vs. vs.
Bir de modlar yanlış bilgi attı ya yazdığıma ona hayret ediyorum gerçekten :D

AI çip yok millet multi Frame Gen gelecek sanıyor ben orada haykırmıştım.

DLSS upscaling teknolojisinin adı. Yani 20 serisinde bile var. MFG tamamen başka bir şey. Her şey FPS artışı değil. DLSS çamur gibi diye zırlayan insanlar artık zırlayamayacaklar transformer modeli native görüntüyü bile iyileştiriyor.

DLSS upscaling teknolojisinin adı. Yani 20 serisinde bile var. Mfg tamamen başka bir şey. Her şey FPS artışı değil. DLSS çamur gibi diye zırlayan insanlar artık zırlayamayacaklar transformer modeli native görüntüyü bile iyileştiriyor.

Benim asla öyle bir sorunum olmadı ben kalite ile native arasında nasıl bir fark var onu bile bilmiyorum gelen güncellemede öyle bayağı büyük bir şey de değilki o iyileştirme dediğin şey performans moduna aldığın zaman hala çamur gibi gözükecek onun önüne geçemesin bu güncelleme çamur görüntü yok olsun diye getirilmedi NVIDIA DLSS 4 tüm RTX ekran kartlarına gelmiyor diyenleri susturmak için getirilmiş bir güncelleme bak mesela şu an DLSS 4 RTX ekran kartlarına neden gelmedi diyen bir kesim var mı yok DLSS 4 recommended görseli paylaştılar NVIDIA kullananların %97 AAA DLSS 4 geliyor la deyip inandı sonuç ne DLSS 4 geliyor aga anlarsın ya 😉👍

Düzenleme olarak 5 IQ Twitter 5 IQ Facebook 5 IQ Instagram sayfalarının adminleri sağ olsun araştırma yapmadan 5000 serisi tanıtıldığı an mfg geliyor tüm RTX ekran kartlarına deyip milleti umutlandırdılar ben inanmayıp araştırma yaptığım zaman mfg gelmediğini AI çip olmadığını gördüm Reddit'e bir sürü konu başlığı var mesela haber yapayım aga modunda konu açıp mfg tüm RTX ekran kartlarına geliyor diyenlere hani geliyordu lan deyip ne sövmüşler gir bak.

Son düzenleme:
O onların cahillği. Mfg başka şey DLSS başka şey. Herkesin elinin altında internet var. Açıp bakmak zor olmamalı.

O onların cahiliği diye bir şey yok kanka güncellemenin mfg içinde bulunduğu güncellemenin direk isme DLSS 4 yani mfg güncellemesi diye bir şey yok direk güncellemenin ismi DLSS 4 nasıl fg gelirken DLSS 3'ün güncellemesi ile geldiyse aynı durum burada da geçerli lansmanda bile mfg i DLSS 4 altında tanıtılar.

DLSS4'ü DLSS4 yapan mfg gelmedikten sonra DLSS4 bütün kartlara gelse ne yazar, olay zaten mfg. Yoksa kalan diğer özellikler DLSS iyileştirmeleri.

30 serisine Frame Generation gelebilirmiş ama multi Frame Generation gelmeyecekmiş. Yani multi Frame Generation tek 50 serisinde. Multi Frame Generation (mfg) gelmez ama iyileşme alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı