DLSS 5 geliyor

İnşallah RTX 4060'a gelir. Ya arkadaş bir insan bu kadar mı şanssız olur ya. Kırk yılın başı geçen sene PC topladım RTX 4060 kullandım 1-2 ay sonra RTX 5000 serisi çıktı ya.

Şu anki testler 2 adet 5090 ile yapılmış hocam sonbaharda resmi çıkışında tek GPU olacakmış muhtemelen 4.nesilede kısıtlı olacaktır. Nöral özellik dolaylı.

🥀
1773688384280.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nedense büyük sorunlarla birlikte gelecek gibi. MFG'nin bile hala çok yolu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana daha çok NVIDIA'nın satış pazarlaması için kullanacağı ama tüm doğallığı yok edecek bir DLSS sürümü gibi geldi.

Fake sandım ama resmi kanal.
Bunu anında yapabilecek mi peki? İnanılmaz bir şey.
Anlık resimlerde görüntü çok daha gerçekci duruyor, fakat oyun halinde yani hareketli bir şekilde bu görsellerin korunması gerçekten büyük bir iş olur. Bir deneme yanılma elde etmeseler böyle bir paylaşım yapmazlar. Eğer gerçekten bunu başarılı bir şekilde yaparlarsa oyun yapımcılarının çok üst düzey grafikler için harcadığı çaba yarı yarıya düşer. Herşeyi geçtim oyun motorlarınında önemi azalır. Daha ne kadar şaşıracağız bilmiyorum ama dediğim gibi başarılı bir şekilde yedirilirse çok üst düzey şeylerle karşılaşırız. Daha önce konularda belirtmiştim artık rakip firmaların yarışları daha iyi VRAM veya KAS gücü üzerinden değilde Yapay Zeka ile yürüyecek, AMD'nin bu konuda yazılısımsal olarak atılım yapması lazım. Yoksa Nvidia'nın çok gerisine düşer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı