Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:36 #1 Oyunda DLSS kare oluşturmayı açtığım zaman ekran yırtılıyormuş gibi oluyor. Daha önce Linux'da oynuyordum ve hiçbir problem yaşamamıştım. Şimdi Windows'tayım. Neyi denediysem yapamadım. Sürücülerim güncel. Video linkini aşağıya bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyunda DLSS kare oluşturmayı açtığım zaman ekran yırtılıyormuş gibi oluyor. Daha önce Linux'da oynuyordum ve hiçbir problem yaşamamıştım. Şimdi Windows'tayım. Neyi denediysem yapamadım. Sürücülerim güncel. Video linkini aşağıya bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RTX Attopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 45 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: 4060 İşlemci: Ryzen 7 5700 Depolama: 512 GB SSD Ram: 16GB Cinsiyet Erkek Meslek Adli Tıp Uzmanı Pazar 19:17 #2 V-Sync açmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi