Çözüldü DLSS nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir Technopat makalesi okurken DLSS ile ilgili bir şey gördüm de bu DLSS nedir? Aydınlatabilecek birisi var mı? Okuduğum kadarıyla herhalde FPS artışı ve görüntü iyileştirmesi sağlıyor olsa gerek. RTX 3060 ekran kartında görmüştüm bu özelliği. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba, bir Technopat makalesi okurken DLSS ile ilgili bir şey gördüm de bu DLSS nedir? Aydınlatabilecek birisi var mı? Okuduğum kadarıyla herhalde FPS artışı ve görüntü iyileştirmesi sağlıyor olsa gerek. RTX 3060 ekran kartında görmüştüm bu özelliği. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Hocam DLSS basitçe görüntü üzerindeki karelerdeki pixel sayısını, kare hızını hesaplar ve onları yapay olanı ile değiştirerek hem kartın performansını arttırır, bazen de oyundaki görsel hataları düzeltir.
Bu küçük düşürücü tutumunuzu başka bir yere saklayın, teşekkürler.

Aslında sıra beklemiyorum, ücretli olanını aldım. Yakın bir süre içerisinde sistem dizme planım var.
Hocam ben sıra beklememek için sabah 7-8 gibi kalkardım onu kast etmiştim. 😔

Bu küçük düşürücü tutumunuzu başka bir yere saklayın, teşekkürler.

Aslında sıra beklemiyorum, ücretli olanını aldım. Yakın bir süre içerisinde sistem dizme planım var.

Estafurullah. Yanlış anladın kusura bakma öyle demek istemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı