Dmarket güvenilir mi?

Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar ama DMarket'te bıçak fiyatları gerçekten çok uygun ve çok güzel bıçaklar var. Steam bakiyemde 120 dolarım mevcut DMarket'e bu parayı 120 dolar değerinde skinler alsam ve üstüne sitede 30 dolar gibi bir bakiye eklesem skin alabilir miyim?

Hocam geç oldu ama geç de olsayazayım dedim. Steam'de 120 dolara skin alırsanız DMarket o skinleri çok ucuza alır sizden. Sallıyorum mesela 120 dolarlık skin etti size 80 dolar.(dediğim gibi şimdi uydurdum)bu yüzden bir tık zarara girersiniz.

Hocam geç oldu ama geç de olsayazayım dedim. Steam'de 120 dolara skin alırsanız DMarket o skinleri çok ucuza alır sizden. Sallıyorum mesela 120 dolarlık skin etti size 80 dolar.(dediğim gibi şimdi uydurdum)bu yüzden bir tık zarara girersiniz.
Peki Dmarket'den alıp steam bakiyesi olarak satarsak ? Bazı bıçaklarda topluluk pazarı ile Dmarket arasında 90-100 dolar fark olanlar var. Komisyon durumu ile kaça düşer bu kaar ?

Peki DMarket'den alıp Steam bakiyesi olarak satarsak? Bazı bıçaklarda topluluk pazarı ile DMarket arasında 90-100 dolar fark olanlar var. Komisyon durumu ile kaça düşer bu kaar?

Steam pazarında eşya satarken %10 Valve'a %5 ise oyun geliştiricisine gider. Yani %15 komisyon ödersiniz. Mesela bıçak 200 dolarsa 30 doları komisyona gider.

Güvenilir veya güvenilmez her neyse güvenilmeyen hiçbir yerden zaten satın alınmaz da bunlarla uğraşacağına koy steam pazara veya gez pazarı al sat daha temiz. Başka bir platform da birisi bir yerden çıkıp bu hesabı bu kadara satıyoruz diyerek ilan veriyor kalkıp satın alıyorsun iki gün geçmeden hesabı geri alıyor. Güvenirlik meselesi değil. Bu gibi olayların yaşanması bu methodların var olmasını çok gereksiz kıldı bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı