DMarket güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Zuux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.847

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS2'de envanter dizmeyi düşünüyorum ve en uygun gözüme DMarket geldi. Araştırdim API key dolandıricılığı, paranın çekilmesine rağmen bakiyeye eklenmemesi gibi şikayetler olduğunu gördüm. Eğer alışveriş yaptıysanız söyler misiniz?

Envanter dizmek için Skinsmonkey kullanabilirsiniz. %35 Bakiye bonusu mevcut.

DMarket güvenilir olsa bile ben dahil birçok sorun yaşayan insan var.

Ben Steam topluluk pazarından ucuz bir site arıyorum

40 dolar yuklemek istersen ara banka komisyonuyla 47-48 dolar falan vermis olacaksin muhtemelen

Çokmuş ben 40 dolar sınırındayım :(

En kolay şekilde Skinsmonkey gibi trade sitelerinden envanter dizebilirsiniz.

En ucuz şekilde dizmek istiyorsanız ise aracı siteler olmadan Steam üzerinden doğrudan trader'lara ulaşıp yapmalısınız.
Skinsmonkey mi puhhaahaah.
Envanter dizecekseniz Buff163 fiyatını baz alarak milletten satın alacaksınız bu kadar basit. Oradan alamam derseniz de tek çare shadowpay şu an.

Skinsmonkey mi puhhaahaah.
Envanter dizecekseniz Buff163 fiyatını baz alarak milletten satın alacaksınız bu kadar basit. Oradan alamam derseniz de tek çare shadowpay şu an.
Kapalı olan Buff163'ten ve ya 75 dolarlık skini 85 dolara satan Shadowpay'den mi bahsediyorsunuz? :D

Takas sitelerinin olayı zaten alacağın skinleri tek tek almakla uğraşmak yerine toplu sepet oluşturup bot'lar aracılığıyla işini hızlıca halletmen ve bu yüzden OP alıyor.

CS'de Buff'ın kapanmasıyla kullanılabilecek takas sitesi olarak SkinsMonkey, marketplace olarak CSFloat var. Bir çok trader'da zaten CSFloat'a geçti. Diğer siteler kullanıcı dostu değil.

Kapalı olan Buff163'ten ve ya 75 dolarlık skini 85 dolara satan Shadowpay'den mi bahsediyorsunuz? :D

Takas sitelerinin olayı zaten alacağın skinleri tek tek almakla uğraşmak yerine toplu sepet oluşturup bot'lar aracılığıyla işini hızlıca halletmen ve bu yüzden OP alıyor.

CS'de Buff'ın kapanmasıyla kullanılabilecek takas sitesi olarak SkinsMonkey, marketplace olarak CSFloat var. Bir çok trader'da zaten CSFloat'a geçti. Diğer siteler kullanıcı dostu değil.
Dostum bu işi bana mı anlatıyorsun? Ben bu işi en az 5 senedir yapıyorum ve muhtemelen bu forumun tamamının envanter değerinden fazla takas yapıp nakit geliri sağlamışımdır.
Elimdeki Redline FT'nin üzerinde Pasha Gold vardı ve benden almak için 40 dolar teklif etti. 40 dolar 40.
Ayrıca 100 dolarlık envanteri 140 dolara alıyormuş gibi gözüküp senle takaslarken senin cebinden 3-5 doları arakladığının haberin bile olmadığı için çok mutlu gözükebilirsin.
Piyasadaki çoğu Türk traderla konuşur,arkadaşlık yaparım. BUFF163'ün açılmasını bekliyoruz çoğumuz. Siz gidip CSFloat veya başka sitelerde paranızı eritebilirsiniz ben eritmiyorum. Ayrıca Shadowpay-Skinport dışında doğru dürüst OP veren birkaç site var. Onların da komisyonuna hiç girmiyorum bile.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Şu anda Buff %93-95 arası nakitten alım yapılmadığı müddetçe alım-satım YA-PIL-MAZ! bu kadar basit.

Dostum bu işi bana mı anlatıyorsun? Ben bu işi en az 5 senedir yapıyorum ve muhtemelen bu forumun tamamının envanter değerinden fazla takas yapıp nakit geliri sağlamışımdır.
Elimdeki Redline FT'nin üzerinde Pasha Gold vardı ve benden almak için 40 dolar teklif etti. 40 dolar 40.
Ayrıca 100 dolarlık envanteri 140 dolara alıyormuş gibi gözüküp senle takaslarken senin cebinden 3-5 doları arakladığının haberin bile olmadığı için çok mutlu gözükebilirsin.
Piyasadaki çoğu Türk traderla konuşur, arkadaşlık yaparım. BUFF163'ün açılmasını bekliyoruz çoğumuz. Siz gidip CSFloat veya başka sitelerde paranızı eritebilirsiniz ben eritmiyorum. Ayrıca ShadowPay-Skinport dışında doğru dürüst OP veren birkaç site var. Onların da komisyonuna hiç girmiyorum bile.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Şu anda Buff %93-95 arası nakitten alım yapılmadığı müddetçe alım-satım YA-PIL-MAZ! Bu kadar basit.

Söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın. BUFF163 bir süre daha açılmayacak gibi duruyor maalesef. Csfloat şu an bazı skinlerde BUFF163 fiyatından daha uygun. Tabii bunda kapalı olmasının etkisi vardır. Eğer açılmazsa insanlar bu tarz yerlere geçecek veya kendileri bir şekilde trade yapacak.

Guvenilir fakat komisyon cok fazzla

1719598205679.png

Ama şimdi örneğin 30 dolarlık yatıracağım diyelim ek ücret olarak 1.35 dolar ödemeyecek miyim?
(Matematiğim kötüdür kusura bakma)

Siz gidip CSFloat veya başka sitelerde paranızı eritebilirsiniz ben eritmiyorum.
FN dg printstream çekmek istersen Buff fiyatı 81 USD Shadowpay fiyatı 86 USD DMarket ve CSFloat fiyatı 75USD hiç bir şeyle ilgisi olmayan ve sadece sayıları bilen birisi bile bunun Shadowpay'de en pahalıya satıldığını anlar.

DMarket'in site desteği berbat olduğu için CSFloat öneriyorum. Skinsmonkey ise daha öncede dediğim gibi tek tek item çekmekle uğraşmayıp her şeyi tek seferde halletmek isteyenler için zaten birisi marketplace diğeri trade sitesi karşılaştırmak baştan aşağı mantıksız amaçlar farklı.
Ama şimdi örneğin 30 dolarlık yatıracağım diyelim ek ücret olarak 1.35 dolar ödemeyecek miyim?
(Matematiğim kötüdür kusura bakma)
31.85 USD ödüyorsunuz.

BUFF163 bir süre daha açılmayacak gibi duruyor maalesef.
Adamlar buradan para kazanıyor ve siteyi keyiften kapatmadılar. Çin Hükümeti bununla ilgili soruşturma yürütüyor. Resmi bir açıklama yok ama Çin Hükümetinin isteğiyle kapatıldığını tahmin etmek zor değil. Adamlar daha fazla para kazanmak varken durup dururken siteyi Çin dışına kapatmazlar. Aralık ayında açılmazsa hiç açılmaz diye düşünüyorum.

FN dg printstream çekmek istersen Buff fiyatı 81 USD ShadowPay fiyatı 86 USD DMarket ve CSFloat fiyatı 75USD hiçbir şeyle ilgisi olmayan ve sadece sayıları bilen birisi bile bunun ShadowPay'de en pahalıya satıldığını anlar.

DMarket'in site desteği berbat olduğu için CSFloat öneriyorum. Skinsmonkey ise daha önce de dediğim gibi tek tek item çekmekle uğraşmayıp her şeyi tek seferde halletmek isteyenler için zaten birisi marketplace diğeri trade sitesi karşılaştırmak baştan aşağı mantıksız amaçlar farklı.

31.85 USD ödüyorsunuz.

Adamlar buradan para kazanıyor ve siteyi keyiften kapatmadılar. Çin Hükümeti bununla ilgili soruşturma yürütüyor. Resmi bir açıklama yok ama Çin Hükümetinin isteğiyle kapatıldığını tahmin etmek zor değil. Adamlar daha fazla para kazanmak varken durup dururken siteyi Çin dışına kapatmazlar. Aralık ayında açılmazsa hiç açılmaz diye düşünüyorum.

7-8 dolar komisyon ödersin demiştide o yüzden sormuştum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı