Çok güzel bir ak deseni buldum DMarket adlı sitede ve almak istiyorum. Steam ile kayıt olursam hesap çalınma gibi bir durum olur mu?
Site güvenilir kendim de kullandım çevremde kullandığını bildiğim arkadaşlarım var ama dmmarket yerine Skinport'a bakmış mıydınız bir de ona göz gezdirmenizi öneririm.
Skinporta bakmadım. Eğer daha güzel bir desen orada bulursam oradan alabilir miyim? O sitede güvenilir mi?
hocam selam dmarktenn o skini aldım fakat envantere nasıl geçireceğimi bulamadımö ayrıca skin envanterdede gözükmüyor. yardımcı olurmusunuz?İki siteyi de kullandım ben Skinport'u daha çok tavsiye ederim ama ikisi de güvenilir yani.
hocam altta steam logosunun yanında çek yazıyordu. ona tıkladım ve ardından ak ye tıkladım. geçersiz .. urlsi dediDmmarket envanterinizden Steam envanterinize çektiniz mi?
Hocam altta Steam logosunun yanında çek yazıyordu. Ona tıkladım ve ardından ak ye tıkladım. Geçersiz. URL'si dedi.
o ne hocam?Trade URL eklediniz mi siteye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.