Çözüldü DMarket güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Çok güzel bir AK deseni buldum DMarket adlı sitede ve almak istiyorum. Steam ile kayıt olursam hesap çalınma gibi bir durum olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'i açın envanterinize girin takaslara tıklayın kimler bana takas isteği atabilir kısmını bulun ve tıklayın sayfanın en altında takas URL niz var onu kopyalayın sitede URL girin yazan yere yapıştırıp kaydedin tekrar fotoğraf atın aynı yerden.
Fotoğraf atabilir misiniz sağ üstten profil ayarlarınıza girip orada var mı veya Steam hesabı ayarları vardı sanırım oralara bakabilir misiniz bir.

böyle oluyor

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-22_174049731.png
    resim_2025-02-22_174049731.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 123
Steam'i açın envanterinize girin takaslara tıklayın kimler bana takas isteği atabilir kısmını bulun ve tıklayın sayfanın en altında takas URL niz var onu kopyalayın sitede URL girin yazan yere yapıştırıp kaydedin tekrar fotoğraf atın aynı yerden.

Çözüm

Hocam envanterime çekmeyi başardım teşekkür ederim😃

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı