.dmp Uzantılı Dosyaları Nasıl Açabilirim?

Selam şunda ki soruna da bakabilir miyiz acaba?
Genele açık değildi bağlantı bakamadım.

Minidump.rar Müsait bir zamanda inceleyebilir misiniz? İlk defa hata aldım, RAM'leri test ettim bir sorun yok. @Murat5038 şimdiden teşekkürler :)

BIOS eski güncelleyin.

BIOS default edip kaydedin. Chipset sürücülerini güncelleyin.
Ses sürücünüzü güncelleyin. Sürücülü kulaklık kullanıyorsanız yazılımını yükleyin.
Gereksiz Gigabyte yazılımlarını kaldırın.

RAM doğru slotlara takılı mı kontrol edin.

Son düzenleme:
BIOS güncel değil güncelleyin.
Gigabte yazılımlarını kaldırın çok gerekli varsa güncel sürümü kontrol edip yükleyin.
RGB yazılımlarını güncel olanları kullanmaya devamlı çalışın bunlardna kaynaklı genelde gözüküyor.
konuyu biraz hortlatıyorum ama aynı sorunlar bendede var. Abra a5 v15 3 16 gb ram + samsung evo 870 ssd mevcud. minidumbuda bırakıyorum ;
şimdiden teşekkürler.
@Murat5038

Konuyu biraz hortlatıyorum ama aynı sorunlar bende de var. Abra A5 V15 3 16 GB RAM + Samsung EVO 870 SSD mevcut. Minidum burda bırakıyorum;
Sadece bir adet var, o da depolama veya RAM ile alakalı gözüküyor. Disklerden biri sorunlu olabilir.

Son düzenleme:
Ben de dünden beri on dakikada bir mavi ekran sorunu yaşıyorum. Nedenini öğrenemedim. Siz bir el atsanız çok memnun olurum efendim 😊
Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı gözüküyor. DDU işlemini uygulayıp güncel GPU sürücülerinizi ve chipset güncellemelerinizi yükleyin.
BattleEye, VGK, ve Pubg hile koruma yazılımları çakışıyor da gözüküyor.
Oyun güncellemelerini kontol edip temiz önyükleme yapın.

Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı gözüküyor. DDU işlemini uygulayıp güncel GPU sürücülerinizi ve chipset güncellemelerinizi yükleyin.
BattleEye, VGK, ve Pubg hile koruma yazılımları çakışıyor da gözüküyor.
Oyun güncellemelerini kontol edip temiz önyükleme yapın.
hocam benimkine de bakar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı