Çözüldü DNS ayarı işe yaramıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eywen

Centipat
Daha fazla  
Google DNS'i giriyorum ama ne Discord ne de Roblox girebiliyorum. İnternetim TurkNet, modem arayüzünden de herhangi bir DNS değiştirme kısmı bulamadım. Ne yapmalıyım? Ethernet kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Google DNS'i giriyorum ama ne Discord ne de Roblox girebiliyorum. İnternetim TurkNet, modem arayüzünden de herhangi bir DNS değiştirme kısmı bulamadım. Ne yapmalıyım? Ethernet kullanıyorum.
Sorunu cozdum eskiden kullandigim keenetic modemimde yaptigim dns filtresini kapatip sonrasinda baska modeme gecmem gerekiyormus.
Bazı internetlerde olmuyor müşteri hizmetlerine başvur veya GoodbyeDPI kur. GoodbyeDPI genel olarak önermiyorum çünkü indirdiğimde içinde birçok zararlı yazılım buldu. Ama belki antivirüs ile ilgili bir sorunda olabilir.

Sorunu cozdum eskiden kullandigim keenetic modemimde yaptigim dns filtresini kapatip sonrasinda baska modeme gecmem gerekiyormus.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı