DNS ayarı nasıl yapılır?

carrytexas

Decapat
Daha fazla  
Daha önce yapamadığımda GoodbyeDPI diye bir şey atmıştı arkadaşım, onunla halletmiştim ama bu sefer o da olmadı. VPN açınca da oyunlara bağlanamıyorum, sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-31 011621.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-31 011621.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 26
Hocam GitHub'da var orada kurulumu da yaziyor DNS değiştirdikten sonra isterseniz otomatik açılması için kurarsınız isterseniz de bilgisayar her yeniden başladığında kendiniz BAT dosyasini açarsınız. Ben otomatik kurdum kurulumu 5 dakikami almadı bilgisayarımı açtığım zaman otomatik açılıyor arkada CMD falan çalışmıyor. Sanki yokmuş gibi.

Daha önce yapamadığımda GoodbyeDPI diye bir şey atmıştı arkadaşım, onunla halletmiştim ama bu sefer o da olmadı. VPN açınca da oyunlara bağlanamıyorum, sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmam lazım?

Hocam DNS ayarlarında IPv6'da var onu da ayarlayın bazı uygulamalar IPv6'da istiyor.

DNS VPN cart curt gerek yok goodbye DPI Türkiye indirin oradan en ustteki service install yönetici olarak calistirip enter atin fix bir daha ne GoodbyeDPI calistirmaniza ne de VPN'le uğraşmanıza gerek oluyor otomatik bilgisayar açılınca başlıyor kapatmak istersenizde service remove yönetici olarak calistir enter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı