DNS Ayarlarımı Değiştirememe Sorunu

batuh007

Hectopat
Yer
İzmit, Turkey
Dns ayarlarımı değiştirmek için TCP/IPv4 e giriyorum ordan aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan diyip open dns'i yazıyorum ve uygula butonuna basıp kapıyorum. Ama dns değişmiyor tekrar dns yerine girdiğimde otomatikte kaldığını görüyorum. Dns ayarlarını bir türlü uygulamıyor yardım eder misiniz ?

@Ali Güngör bir el atın hocam şu işe.GTA 5 güncelleme yapmak için dns değiştiricem 354 mb lık bit güncelleme var her oyuna girişimde güncelliyor bıktım her girişte 354 mb güncellemekten.

Arkadaşlar yardım ederseniz çok mutlu olucam.

Önce güçlü bir virüs programı ile tam pc taraması yap modeme reset at DNS değiştirmeyi tekrar dene olmuyorsa DNS Jumper ile dene.
Not: Deep freeze gibi bir program kullanıyorsan ondan olabilir.

@Silinen üye işaretledim ama değişmedi.
@tercan bilgisayarımda orjinal norton var onunla tarattım. Reset attım. İşe yaramadı. Deep freeze yok. Şimdi DNS Jumper denicem.

YFazenl.jpg

Hala aynı yükleme yeter abi bir el atın şu işe lütfen.

VPN den başka çözüm yok gibi internette hotspot shield in full sürüm var indir crackle son hızla indirirsin.

Doğru kodu giriyorum olmuyor of offf :( oyuna o kadar para verdik adam akıllı oynayamıyoruz yahu vallahi yazık

@MF abi bir de sen bakar mısın şu konuya ?

3 Kişi etiketledim bilgisine güvendiğim ama biride konuya bakmaz mı bu forumun vallahi çivisi çıktı.Yardım edecek bir allahın kulu yok yani.Bide bu abimizi deniyelim.
@BilgisayarKurdu

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı