DNS ayarlarını değiştirmek zararlı mı?

Bu şirket bilgilerimize erişebiliyor mu?

Bu şirket bilgilerimize erişebiliyor mu?

Evet ama 1.1.1.1 DNS en güvenli DNS'dir sonra Google DNS gelir güvenmiyorsanız 8.8.8.8 olan Google DNS kullanabilirsiniz ama dediğim gibi en güvenli ve hızlı 1.1.1.1 claudfare DNS.(en fazla arama geçmişinizi falan görebilir cihaza erişemez.)

Evet ama 1.1.1.1 DNS en güvenli DNS'dir sonra Google DNS gelir güvenmiyorsanız 8.8.8.8 olan Google DNS kullanabilirsiniz ama dediğim gibi en güvenli ve hızlı 1.1.1.1 Claudfare DNS.
Hocam 1.1.1.1 dns nasıl ayarlanır telefon samsung sadece sunucu linki girebiliyorum (.com lu bir şey)

Hocam 1.1.1.1 DNS nasıl ayarlanır telefon Samsung sadece sunucu linki girebiliyorum (.com lu bir şey)

Wi-Fi ayarlarına girip IP ayarlarını statik yapın görürsünüz. Ya da Play Store'ya 1.1.1.1 yazip geliştiricisi cloudfare olan uygulamayı yükleyip mobil veriyle bile 1.1.1.1 DNS kullanıp Instagram'a girebilirsiniz.

Wi-Fi ayarlarına girip IP ayarlarını statik yapın görürsünüz. Ya da Play Store'ya 1.1.1.1 yazip geliştiricisi cloudfare olan uygulamayı yükleyip mobil veriyle bile 1.1.1.1 DNS kullanıp Instagram'a girebilirsiniz.
Benim Instagramda problem var demek ki hiçbir şekilde giremedim. Sıkıntı yok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı