CMD'den ping - (DNS sunucusunun adresi) komutuyla ping testi yapabilirsin. Parantezleri koyma. Çizgiler ise gecikmeyle alakalıdır muhtemelen.
Hocam bende CloudFlare kullanıyordum aynı sorunu yaşadım oyüzden level3 e geçtim.1.1.1.1 DNS kullanıyordum ama son 1 haftadır sorun yaşıyorum DNS benchmark ile test yaptım kırmızı yeşil mavi renkler ne anlama geliyor?
Hocam bende cloudflare kullanıyordum aynı sorunu yaşadım o yüzden level3'e geçtim.
209.244.0.3
209.244.0.4
Nextdns kullanın aralarından en iyisi reklam engelleme özelliği bile var Android uygulamalarda reklamları engelliyor mesela ayar yapabiliyorsunuz nextdnse bir şans verip kayıt olun bence.
NextDNS
Level3 veya adguard kullanın o zaman.Deneyeceğim hocam.
Nextdns CMD üzerinden ping testi yapınca ani 500ms kadar yükseliyor.
Bende CloudFlare kullanıyordum malum sitelere, yasaklı sitelere giriş yapıyordum fakat, sonradan giremedim erişim engeli geldi. Bu dediğiniz Level3 de giriliyor mu acaba?Hocam bende CloudFlare kullanıyordum aynı sorunu yaşadım oyüzden level3 e geçtim.
209.244.0.3
209.244.0.4
Artık İP'den engelliyorlar VPN veya TOR gibi bir araçla girebilirsin.Bende CloudFlare kullanıyordum malum sitelere, yasaklı sitelere giriş yapıyordum fakat, sonradan giremedim erişim engeli geldi. Bu dediğiniz Level3 de giriliyor mu acaba?
Bende cloudflare kullanıyordum malum sitelere, yasaklı sitelere giriş yapıyordum fakat, sonradan giremedim erişim engeli geldi. Bu dediğiniz level3 de giriliyor mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.