DNS kısıtlamaları nasıl aşılır?

Üzgün Makaron

Hectopat
Selamlar,

Biliyorsunuz ki Türk ISS'leri sağ olsun DNS kısıtlamalarından hiçbir şeye giremez hale geldik, konuya kısa gireyim hemen uzatmadan, örneğin. Şu anda Discord da erişim engeli var bilgisayar üzerinden DNS değiştirerek 8.8.8.8 / 8.8.4.4 yapıp veya 1.1.1.1 vs. yine de giriş yapamıyorum Superonline direkt ona da engel getiriyor, Cloudflare WARP kullanamıyorum, VPN açtığımda ise ping değerlerim artıyor download, upload düşüyor zaten yediğim packet loss 2 katına çıkıyor, ben bunu ekstra uygulama indirmeden nasıl çözerim modem üzerinden veya CMD üzerinden çeşitli kodlar yazılımlar vs? Var mı bunun bir yolu, bilen aydınlatan olursa çok sevinirim.

Dipnot: Superonline almayın aldırmayın, binamda başka altyapı olsa direkt ISS değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TT'de de durum benzer her yeri engellemişler. Ben olayı şöyle çözdüm: Openwrt destekli router'ıma zapret kurdum. Ekstra bir uygulama, vpn, dns gerektirmeden her yere girebiliyorum. Eğer uğraştırmayan kalıcı çözüm istiyorsanız tek yöntem bu gibi. Bende bir şeyi bir kez yapayım tam yapayım kafasındayım ondan böyle çözdüm. Her seferinde bir uygulamaya gireceğim diye binbir türlü şey açmaktan iyidir. Yapacak olursanız bu videoyu referans alabilirsiniz, anlatım güzel:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı