DNS önbelleği hatası nasıl düzeltilir?

Telefondan giriş yaptım şu an internete bağlı bir sorun olmuyor gibi görünüyor.

USB ile temiz kurulum yaparak 23H2 sürümüne geçip deneyin.

USB ile temiz kurulum yaparak 23H2 sürümüne geçip deneyin.
Tamamdır deniyorum ilginiz için teşekkür ederim

Dosya Ekleri

• 20250525_192657.jpg
    20250525_192657.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 14
  • 20250525_194146.jpg
    20250525_194146.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 14
Format attım, hala aynı soruna sahibim, ve bu arada Ethernet kablosu çıkart tak yaptığımda hala anlık geliyor birkaç saniye.

Modemi resetlemeyi denediniz mi? Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin.

Farklı bir Ethernet kablosu ile deneyin.
Eski ethernet kablomu taktım, şu an bağlantı var gözüküyor ama gider mi yine bilmiyorum çünkü bi kaç gündür zaten böyle düzeltmeye uğraşırken 3 saat boyunca kendi kendine geliyordu sonraki gün bilgisayara oturduğumda yine gitmiş oluyordu

Size sormuş olayım tekrardan böyle sorun yaşarsam ki yaşayacağımı düşünüyorum pcnin acaba bileşenleriyle ilgili bir sorun olabilir mi, en azından ona göre tamir ya da parça değişimi yapmaya çalışayım

Evet tekrar gitti malesef

Son düzenleme:
Eski Ethernet kablomu taktım, şu an bağlantı var gözüküyor ama gider mi yine bilmiyorum çünkü birkaç gündür zaten böyle düzeltmeye uğraşırken 3 saat boyunca kendi kendine geliyordu sonraki gün bilgisayara oturduğumda yine gitmiş oluyordu.

Size sormuş olayım tekrardan böyle sorun yaşarsam ki yaşayacağımı düşünüyorum PC'nin acaba bileşenleriyle ilgili bir sorun olabilir mi, en azından ona göre tamir ya da parça değişimi yapmaya çalışayım.

Evet tekrar gitti maalesef.

DNS değiştirmeyi denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı