kiminoyare
Hectopat
Daha fazla
Telefondan giriş yaptım şu an internete bağlı bi sorun olmuyor gibi görünüyorWi-Fi ile bağlanıp deneme şansın var mı? Ya da telefonun internetini USB ile paylaşabilirsin.
Telefondan giriş yaptım şu an internete bağlı bir sorun olmuyor gibi görünüyor.
Tamamdır deniyorum ilginiz için teşekkür ederimUSB ile temiz kurulum yaparak 23H2 sürümüne geçip deneyin.Windows 11 23H2 ISO
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...www.technopat.net
Tamamdır deniyorum ilginiz için teşekkür ederim.
Gelişmeleri bildirin.
Format attım, hala aynı soruna sahibim, ve bu arada Ethernet kablosu çıkart tak yaptığımda hala anlık geliyor birkaç saniye.
Modemi resetlemeyi denediniz mi? Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin.
Onları da deniyorum şimdi hemen, öncesinde denemiştim ama tekrar bakayım.
Olmuyor maalesef.
Eski ethernet kablomu taktım, şu an bağlantı var gözüküyor ama gider mi yine bilmiyorum çünkü bi kaç gündür zaten böyle düzeltmeye uğraşırken 3 saat boyunca kendi kendine geliyordu sonraki gün bilgisayara oturduğumda yine gitmiş oluyorduFarklı bir Ethernet kablosu ile deneyin.
Eski Ethernet kablomu taktım, şu an bağlantı var gözüküyor ama gider mi yine bilmiyorum çünkü birkaç gündür zaten böyle düzeltmeye uğraşırken 3 saat boyunca kendi kendine geliyordu sonraki gün bilgisayara oturduğumda yine gitmiş oluyordu.
Size sormuş olayım tekrardan böyle sorun yaşarsam ki yaşayacağımı düşünüyorum PC'nin acaba bileşenleriyle ilgili bir sorun olabilir mi, en azından ona göre tamir ya da parça değişimi yapmaya çalışayım.
Evet tekrar gitti maalesef.