Sayın varmus, bu kişisel değildir ve yabancı olan kişiler de var forumda yanlız bunlara da ilk başta size olduğu gibi cezalar alıyordu ve sonrasında hangi sebepten asıl cezayı yediklerini söyledik ve artık daha ceza almıyorlar.
Sizin ilk olarak bu dış ülkede olduğunuzu imzanızda veya kullanıcı ayarlarında bildirmeniz lazımdı.
Sizim diğer yabancı üyeler gibi nokta ve boşluk gibi kurallardan genelde ceza veriyoruz son mesajınıza verdiğim ceza ise dış ülkede olduğunuzu söylediğiniz için değişti. Bundan sonra sadece boşluk virgül vs gibi şeyleri yani tüm dünyada geçerli klavye düzeninde olan ve Türkçe kurallarına uyan biçimde yazarsanız sorun olmayacaktır.
''Sizin ilk olarak bu dış ülkede olduğunuzu imzanızda veya kullanıcı ayarlarında bildirmeniz lazımdı.''
Okla belirttigim yazi yasadigim Ulkeyi temsil etmekte foruma uye olurken ilk yaptigim seydi...!
Ben bukadar sacmalik gormedim neleri bahane edip yazdin bu yazilari pes okurken sasirmamak mumkun degil.
Irkcimisiniz ? Onuda anlamis degilim ama var birsey hicmi hic umurumda da degil.
Diyelim iyi niyetlisin bu cevabi dahi yazarken uzaklastirma cezasi verdin cevap veremedim aciklama yapmama ragmen.
Ben sizin iyi niyetli oldugunuza inanmiyorum bu forumda yabancilarin cok olduguna da inanmiyorum ayni muameleyi gorduklerinede inanmiyorum sizin egonuz fazla gelmis size ki boyle admincilik yetkicilik oynuyorsunuz.
Sagda solda sorunlariniza yardimci olmamiz icin foruma gelin slogan ile reklam yapip gelenide boyle asagliyorsaniz kusura bakmayinda kalitenizi yukseltmez bu yaptiklariniz.
Bu forumda kimseyi tanimam etmem Recep Baltas'i severim sirf burda diye ama gordugumuz muamele ye cok deyim ekleyebilirim ama susmayi tercih edeim.
Yinede tesekkur ederim verdiginiz cevaplar icin yardim etmeye calisiyormus goruntusu vernelere'de ayni sekilde tesekkurler sorunum cozulmedi.
Ben cocuk degilim burdaki mod,admin egolarina da katlanamam yok zart cezasi yok zurt cezasi bahaneler komedi dedigim gibi okadar ceza uygulicaginiza Irkciliksa sebebi kapatin sitenizi yurt disina bilmiyorsaniz yardimci olurum ama terbiyesizlesmenin de anlami yok banlayin beni demistim ama su ceza isine son verin nafile takan yok.
Recep Baltaş'a Tesekkurler