DNS sunucusu yanıt vermiyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Sorunu nasıl halledebilirim ve bundan sonra çıkabilecek İnternet ile alakalı sorun olursa canlı yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20191120_180513.jpg
    IMG_20191120_180513.jpg
    359,7 KB · Görüntüleme: 196
Nasıl yani bir bilgim dahi yok?
Bu arada ISS nasıl seçeceğim?
Bu arada IPv6 devre dışı bunu aktif etmeli miyim?
Bunu deneyin IPv6 ayarı ile oynamanıza gerek yok onu otomatik olarak bırakabilirsiniz.

Ethernet 2 geçerli bir IP yapılandırmasına sahip drğil diyor ve ethernet 2 Hamachi olarak geçiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Komut satırını yönetici olarak çalıştırın ve şu kodu yazın "netsh int ip reset"

DNS sunucusu kullanmıyorum, İSS ne veriyor ise o, sorun çözüldü mü? Bu arada Fixnet kullanıyorum.
İSS olarak Turktelekom kullanıyorum. Ethernet 2'den sonunda kurtuldum. Yani DNS boş bıraksam otomatik İSS'in verdiklerini alır mı? Asus sayfası geldi ve Telefon kablosu takılı değil dedi ama takılı.
Hocam 3.maddeden sonra resete basıp çekin diyorda power tuşuna basıp çekmeliyim değil mi? Hayatımda yaşadığım en saçma ve enteresan olay. 😮

Dosya Ekleri

• IMG_20191120_190010.jpg
    IMG_20191120_190010.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 147
İSS olarak Turktelekom kullanıyorum. Ethernet 2'den sonunda kurtuldum. Yani DNS boş bıraksam otomatik İSS'in verdiklerini alır mı? Asus sayfası geldi ve Telefon kablosu takılı değil dedi ama takılı.
Hocam 3.maddeden sonra resete basıp çekin diyorda power tuşuna basıp çekmeliyim değil mi? Hayatımda yaşadığım en saçma ve enteresan olay. 😮
192.168.1.1 adresi ile modeme ulaşabilir musuz? bir kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı