- Makaleler
- 2
Daha fazla
Farklı bir DNS veya orayı boş bırakmayı denedin mi?Sorunu nasıl halledebilirim ve bundan sonra çıkabilecek İnternet ile alakalı sorun olursa canlı yardımcı olabilecek var mı?
Bunu deneyin IPv6 ayarı ile oynamanıza gerek yok onu otomatik olarak bırakabilirsiniz.Nasıl yani bir bilgim dahi yok?
Bu arada ISS nasıl seçeceğim?
Bu arada IPv6 devre dışı bunu aktif etmeli miyim?
Komut satırını yönetici olarak çalıştırın ve şu kodu yazın "netsh int ip reset"Ethernet 2 geçerli bir IP yapılandırmasına sahip drğil diyor ve ethernet 2 Hamachi olarak geçiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
DNS sunucusu kullanmıyorum, İSS ne veriyor ise o, sorun çözüldü mü? Bu arada Fixnet kullanıyorum.Önereceğiniz dns adresi var mı?
İSS olarak Turktelekom kullanıyorum. Ethernet 2'den sonunda kurtuldum. Yani DNS boş bıraksam otomatik İSS'in verdiklerini alır mı? Asus sayfası geldi ve Telefon kablosu takılı değil dedi ama takılı.DNS sunucusu kullanmıyorum, İSS ne veriyor ise o, sorun çözüldü mü? Bu arada Fixnet kullanıyorum.
192.168.1.1 adresi ile modeme ulaşabilir musuz? bir kontrol edin.İSS olarak Turktelekom kullanıyorum. Ethernet 2'den sonunda kurtuldum. Yani DNS boş bıraksam otomatik İSS'in verdiklerini alır mı? Asus sayfası geldi ve Telefon kablosu takılı değil dedi ama takılı.
Hocam 3.maddeden sonra resete basıp çekin diyorda power tuşuna basıp çekmeliyim değil mi? Hayatımda yaşadığım en saçma ve enteresan olay.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.