DNS ve VPN çalışmıyor

memososisi

Femtopat
Daha fazla  
Hat zayıflamasının fazla olması sebebiyle modem değiştirdik. Şimdi hat zayıflamaları daha düşük. 8'e 6. modemin kurulumunu da bizzat kendim yaptım.
Ama ara sıra sitelere bağlanılamadı deyip bir 10 saniye sonra tekrar bağlanıyor. Bazen de sürekli 1, 7 MB/s'den 100 KB/s'lere kadar düşüyor. Ayrıca eski modemde rahatlıkla kullanabildiğim VPN ve DNS'i bu modemle birlikte artık kullanamıyorum.
Sorum: Nasıl DNS ve VPN'lere bağlanabilirim + hız düşmesi modemden kaynaklı mı? Hız düşmesini nasıl düzeltebilirim?
Modem modeli: TP-Link TD-W8961ND 300Mbps Wireless ADSL2+ modem.

1609245075605.png

1609245118628.png

Modem resmi de bu. Antenlerin dik olması önemli mi?
ajjkkj.jpg

Hat zayıflamasının fazla olması sebebiyle modem değiştirdik. Şimdi hat zayıflamaları daha düşük. 8'e 6. modemin kurulumunu da bizzat kendim yaptım.
Ama ara sıra sitelere bağlanılamadı deyip bir 10 saniye sonra tekrar bağlanıyor. Bazen de sürekli 1, 7 MB/s'den 100 KB/s'lere kadar düşüyor. Ayrıca eski modemde rahatlıkla kullanabildiğim VPN ve DNS'i bu modemle birlikte artık kullanamıyorum.
Sorum: Nasıl DNS ve VPN'lere bağlanabilirim + hız düşmesi modemden kaynaklı mı? Hız düşmesini nasıl düzeltebilirim?
Modem modeli: TP-Link TD-W8961ND 300Mbps Wireless ADSL2+ modem.

Eki Görüntüle 806673

Eki Görüntüle 806677
DNS ve VPN'i bilgisayarda mı modemde mi çalıştımak istiyorsunuz anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı