DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET ASUS USB-N14

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oblivion

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İnternet bağlantısı bu hatayı verip gidip geliyor. Lütfen bütün yardım seçeneklerini yazın, şimdiden teşekkür ederim. @MF @Recep Baltaş @Murat5038

Ağ bağdaştırıcıları donanım kimlikleri : (Güncel değilse link atabilir misiniz ?)

Kod:
USB\VID_0B05&PID_17E8&REV_0101

Kod:
PCI\VEN_1969&DEV_E091&SUBSYS_79171462&REV_13

Z97 Gaming 5 anakart kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklü olan tüm ağ sürücü ve yazılımlarını kaldırın. (Kaldırmadan önce dediklerimi indirin)
Kıller sürücüsü olarak bunu yükle:
http://rivetnetworks-public.sharepoint.com/SiteAssets/KillerSuite_1.1.53.1484_Win7_Win81.exe
Burada da email vb. yerleri doldurup indirme linkinden indir.
USB (RT2870/ RT2770/ RT307X/ RT2070 RT357X/ RT3370/ RT8070/ RT5X7X/ MT7610/ MT7601/MT7612U) - MediaTek

İlk olarak 2. verdiğim linki sonra 1. linki yükle. Bilgisayarı yeniden başlat ve dns adreslerini kaldır.

@Murat5038 Dediklerinizi eksiksiz yaptım hocam, ama hala devam ediyor. Mozilla ve Opera da kullandım yine aynı.
Ekran Görüntüsü (6).png

Dediklerinizi eksiksiz yaptım hocam, ama hala devam ediyor. Mozilla ve Opera da kullandım yine aynı.
O zaman kullandığın modemde sorun var. Bu sorun sadece bir sitede mi yoksa her sitede mi oluyor? VPN, proxy vb. bir şey kullanıyor musun? DNS kullanıyorsan hangisini kullanıyorsun?

O zaman kullandığın modemde sorun var. Bu sorun sadece bir sitede mi yoksa her sitede mi oluyor? VPN, proxy vb. bir şey kullanıyor musun? DNS kullanıyorsan hangisini kullanıyorsun?

ASUS USB-N14 Wireless Adaptör'den kaynaklı sorun. Çünkü dizüstü bilgisayarıma taktığımda da aynı hatayı aldım. Vatan'dan değiştireceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı