DOA MSI GE72 6QC(Apache Pro) alınır mı?

n11 den cihaza ekleme talebi var mı bilmiyorum varsa oradan yaparsın yoksa kendi sitesinden alarak ayarlamaya çalış.Monster ı alacaksan kesinlikle ram i ve depolama alanını arttırarak al . Cihazın ileriye yönelik olur ve memnun kalırsın ben alırken ram ssd vs. gibi her şeyi arttırmıştım. Şuan çok memnunum. nfs 2015 oynuyorum ultra ayarlarda sistem 9 gb ram kullanıyor . 8 olsa sıkıntı olacağını gördüm ondan sende kesinlikle rami arttır ayriyetten şuan bende 240 gb ssd var ve sadece oyunlar ve işletim sistemi ile 200 gb dolu durumda. 1 tb hdd nin de 100 gb ı doldurdum şimdiden.

Ram kesinlikle yeterli olur depolamada kullanıma göre değişir . Sen 512 gb yeterli görüyorsan sıkıntı yok. Şöyle söyleyeyim . Bende 7 tane oyun yüklü + işletim sistemi ve programlarımı hep ssd ye yüklüyorum buna rağmen 200 gb doldurabildim. Film, foto gibi şeyler bende çok onları da hdd ye attım onlar bile 100 gb civarında yer kaplıyor . Ben bu kadar şey varken toplam 300 gb alan kullanıyorum. Sen foto film çok arşivin yoksa ve çok fazla büyük alan kaplayan oyunlar yüklemeyeceksen 512 gb fazlasıyla yeterli olur hatta artar bile.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı