Cemtastan23
Hectopat
- Makaleler
- 1
3 aylık almayı düşünüyorum.Direkt yetişkin almayı düşünmüyorsunuz herhalde değil mi?
Yavru alıp güzelce yetiştirebilirsiniz.
Ben de kangal yavrusu almayı düşünüyorum.
Belçika kurt siyah gözleri kırmızı olanlar çok güzel oluyor onlara baktınız mı?
Bende var o köpek karanlıkta gözleri çok güzel duruyor.
Yavru bulabilirseniz yavru alın.
Belçika kurdu da alternatiflerim arasında ama biraz araştırdım da çok enerjik bir köpek sanırım.Siyah Belçika kurdu şiddetle tavsiye ediyorum, 5 yıldır bakıyorum, daha iyi arkadaşım olmadı sanırım.
Eki Görüntüle 1766007
Dediğim gibi bekçi köpeği istemiyorum, kendini koruyabilmesi yeterli benim için.Yavru kangal alıp yetiştirmeniz daha iyi olur hocam. Hem bekçi olur size hemde oyun arkadaşı.
Ben de o yüzden çok kararsızım. Her köpek yetiştirmeye bağlı hareket eder ancak yine de bu türlerin içgüdüsel olarak da hafif bi saldırganlığı var sanırım.Hayvanı sadece besleyecekseniz hiç bulaşmayın genetiği gereği bu ırk saldırgan bir tür.
Ne kadar onunla sosyal olsanız bile saldırgan bir ırk olduğu için her zaman tetikte bir hayvan.
İlk köpeğim olacak ve ben de ilk başlarda border collie, golden tarzı düşünüyordum ancak bu köpeği bahçede besleyeceğim için hem dışarıya daha uyumlu olması lazım hem de kendini koruyabilmesi lazım.İlk köpeğiniz olacaksa doberman gibi baskın karakterli bir köpek tavsiye etmem. Golden veya labrador olabilir.
Mesajı tekrar düzenleyip görsel ekledim hocam, maalesef bulmak çok zor, dişi bulamıyorum büyük sıkıntı içerisindeyim bu konuda. Geni kırmakta istemiyorum ne yapacağımızı şaşırdık. Eğitimli almak şart değil zaten fazla açık köpek, güzel bir eğitimi kendiniz bile verebilirsiniz.
Bahçede besleyeceğim zaten, sadık olması da benim için çok önemli. Beslediğinize göre birkaç soru sormak istiyorum. Oyunculukları nasıl? Yani sahipleriyle ilgili köpekler midir? Bide çocuklarla arası nasıl?Doberman 10 numara köpektir. Zamanında besledim çok sadık bir ırk. Güzel yetiştirirsen asla saldırgan olmaz. Zaten köpeği saldırgan yapan sahibidir. Ben pitbull da besledim, rotweiler da domerman da. Dobermanın sıçrama yeteneği muazzamdı çivi gibi çevik hayvan. Evde zor olur ama. Aşırı enerjikler. Eki Görüntüle 1766009
Fazla enerjik ama emin olun o pozitif tükenmek bilmeyen enerjiden sizde nasibinizi alıyorsunuz .Belçika kurdu da alternatiflerim arasında ama biraz araştırdım da çok enerjik bir köpek sanırım.
Görüyorum ama FCI kayıtlı olduğu için her köpekle çiftleştiremiyorum maalesefEvet eğitim biz öğretik arabada gezmeyi çok seviyor kapıyı açtın direk arabaya. Facebook filan oluyor oraya bakın bulabilirsiniz.
Okula, spora vs. gittiğim için o kadar enerjik bir köpeğe bakamam maalesef yani benim için sorun yok ama kendi zevkim yüzünden hayvana yazık olur.Fazla enerjik ama emin olun o pozitif tükenmek bilmeyen enerjiden sizde nasibinizi alıyorsunuz .
Görüyorum ama FCI kayıtlı olduğu için her köpekle çiftleştiremiyorum maalesef
Hocam çiğ et vermek pek de iyi değil diyorlardı, bilgilisiniz sanırım ondan soruyorum. Neden çiğ verdiniz?Doberman 10 numara köpektir. Zamanında besledim çok sadık bir ırk. Güzel yetiştirirsen asla saldırgan olmaz. Zaten köpeği saldırgan yapan sahibidir. Ben pitbull da besledim, rotweiler da domerman da. Dobermanın sıçrama yeteneği muazzamdı çivi gibi çevik hayvan. Evde zor olur ama. Aşırı enerjikler. Eki Görüntüle 1766009
Oyuncular gayet. Yani sen ne kadar ilgilenirsen onlar da o kadar iyi olur. Köpeğe mutlaka egzersiz yaptırın koşturun, zıplatın. Bir de beslenmesi çok iyi olsun kuru mamayı bir süre sonra yemedi benimki. Çakal kuru eti, pastırmayı çok seviyordu ona her gün ayrı yemek yapıyordum. Zaman ayırabilecekseniz alın. Emek istiyor bakımı. Çocuklarla arası ben varken iyiydi tek görse ne yapar bilmem korucuyu eğilimleri yüksek.Bahçede besleyeceğim zaten, sadık olması da benim için çok önemli. Beslediğinize göre birkaç soru sormak istiyorum. Oyunculukları nasıl? Yani sahipleriyle ilgili köpekler midir? Bide çocuklarla arası nasıl?
Çiğ et değil hocam. Kuru et parçaları atıştırmalık.Hocam çiğ et vermek pek de iyi değil diyorlardı, bilgilisiniz sanırım ondan soruyorum. Neden çiğ verdiniz?
Barf, kontrol edebilirsiniz hocam buradan. Ben sadece çiğ et ile besliyorum.Hocam çiğ et vermek pek de iyi değil diyorlardı, bilgilisiniz sanırım ondan soruyorum. Neden çiğ verdiniz?