Internetim var ama gine de açamıyorum indiriyor dosyayı.Google dokümanlar'ı ya da Word Online'ı ücretsiz olarak kullanabilirsin. İnternet bağlantın yoksa bir kez internete bağlandığında Google dokümanlar Çevrimdışı'yı yükleyip kullanmaya devam edebilirsin.
Bende de Word yüklü değil ve en azından ben böyle yapıyorum. Ofis programlarını profesyonel olarak kullanmadığım için fazlasıyla yeterli oluyor.
Drive'a dosyayı yükleyip dene.Internetim var ama gine de açamıyorum indiriyor dosyayı.
Ne demek istediğinizi anladım, benim bildiğim tarayıcı ekstra özellik olmadan dahili olarak döküman açamaz. Yalnızca PDF dosyalarını destekliyor.Internetim var ama gine de açamıyorum indiriyor dosyayı.
Yüklemeden açılmıyor mu chrome daNe demek istediğinizi anladım, benim bildiğim tarayıcı ekstra özellik olmadan dahili olarak döküman açamaz. Yalnızca PDF dosyalarını destekliyor.
Benim bahsettiğim yöntemler için önce Google Dökümanlar için Drive'a, Word Online için OneDrive'a yüklemen gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.