Dodge Challenger alınır mı?

Hocam her ne kadar gönül istese de size benzer birkaç durum anlatayım; gücüm yeter diyorsanız o zaman alırsınız yine. 2009 Model Audi TTS var elimizde ve karması 9.1 litre yakıyor ki şehir içi 11-12 oluyor biraz fazla oluyor diye çok fazla dışarı çıkarıp da keyfine kullanmıyoruz. Araba geçen bir sorun çıkardı hava filtresidir, fanlarıdır vs sorun var diye Türkiye'de parçası yok diye zorunlu servise gitti bütün parçaları yurt dışından Euro üzerinden geldi ve 300 bine yakın bir masrafı tuttu ki arabanın ederi zaten 1- 1.1 milyon falan. Dodge ki servisi olmayan bir markadır. Herhangi bir sorunda gideceğiniz yer sanayi ve orada da bu arabaların afedersiniz ama içine ediyorlar. Bu yüzden bu açıdan bile alınmaması gereken bir marka diye düşünüyorum. Ona alacağınız benzin zaten normali 12.5 civarı ki biliyorsunuz hiçbir zaman o denilen değildir her zaman daha fazladır. Gücünüz bu benzin fiyatını, sorunu çıkarsa gerekirse yurt dışından yeni vergilerle de beraber parça getirmeye yeter diyorsanız tabi ki hayırlı olsun gönlünüzce kullanın ama benim size önerim yine de Türkiye'de servisi olan ve buna nazaran biraz daha az yakan bir araba tercih etmeniz yönündedir.

Gülü seven dikenine katlanır.

Orası öyle sadece meraktan sordum yakıt konusunu aslan besleyen yemini düşünmez :)

Parça vs zor olur biraz.

Performans olarak da çöp parasına göre. 3.6 litrelik pentastar V6 motoru sadece 303 beygir üretiyor. 0-100'ü ise 6.3 saniye, I20n bile 6.2 saniye. Hava sürtünme kat sayısı ise accent Blue'dan bile fazla.

4 milyon verip alırsınız almasına ama 1.5, 2 milyonluk araba tokatlayınca üzülürsünüz.

İlla alacaksan en az 5.7 V8 olsun.

Anladım mantıken bakınca haklısınız.

Parçayı geçtim onu herkes söylemişti 3.6 litre motora benzin yetiştirebilirseniz ne mutlu size.

Aslan besleyen yemini düşünmez ne de olsa :)

Hocam her ne kadar gönül istese de size benzer birkaç durum anlatayım; gücüm yeter diyorsanız o zaman alırsınız yine. 2009 model Audi TTS var elimizde ve karması 9.1 litre yakıyor ki şehir içi 11-12 oluyor biraz fazla oluyor diye çok fazla dışarı çıkarıp da keyfine kullanmıyoruz. Araba geçen bir sorun çıkardı hava filtresidir, fanlarıdır vs sorun var diye Türkiye'de parçası yok diye zorunlu servise gitti bütün parçaları yurt dışından euro üzerinden geldi ve 300 bine yakın bir masrafı tuttu ki arabanın ederi zaten 1- 1.1 milyon falan. Dodge ki servisi olmayan bir markadır. Herhangi bir sorunda gideceğiniz yer sanayi ve orada da bu arabaların afedersiniz ama içine ediyorlar. Bu yüzden bu açıdan bile alınmaması gereken bir marka diye düşünüyorum. Ona alacağınız benzin zaten normali 12.5 civarı ki biliyorsunuz hiçbir zaman o denilen değildir her zaman daha fazladır. Gücünüz bu benzin fiyatını, sorunu çıkarsa gerekirse yurt dışından yeni vergilerle de beraber parça getirmeye yeter diyorsanız tabii ki hayırlı olsun gönlünüzce kullanın ama benim size önerim yine de Türkiye'de servisi olan ve buna nazaran biraz daha az yakan bir araba tercih etmeniz yönündedir.

Bu yorumunuzu okuduktan sonra gerçekten fikrim değişti gibi yakıt konusu pek bir sorun olmaz çünkü alsak zaten bu 2. bir araç olarak kullanacağımız araç olurdu fakat parça konusunda çok haklısınız.

Leon Cupra kadar gitmeyen bir araba, düzgün durmayıp ne yapacak?
O arabanin amaci aslinda suratten daha cok benim fikrimce daha cok burnout tarzi seyler gibi gosteris odakli bir araba. Sirf sesi icin bile o arabayi alirim valla hocam. Ama benzinciyi gectim degil de lastikci lazim o araba icin.

O arabanin amaci aslinda suratten daha cok benim fikrimce daha cok burnout tarzi seyler gibi gosteris odakli bir araba. Sirf sesi icin bile o arabayi alirim valla hocam. Ama benzinciyi gectim degil de lastikci lazim o araba icin.
Burnout, sesi filan 3.6 da hikaye. V8 lazım onun için, 5.7, 6.2 veya 6.4 yani.

Elbette asil bahsettigim ses dediginiz motorlarda ama 3.6 da da yine bir hiriltimsi guzel ses var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video kısa ama motorun sesini anlamaya yetecek kadar da uzun. 1 milyon altına daha iyi sesi olan araçlar var. Bu sese güzel filan denmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video kısa ama motorun sesini anlamaya yetecek kadar da uzun. 1 milyon altına daha iyi sesi olan araçlar var. Bu sese güzel filan denmez.

Valla hocam guzellik goreceli kavram, benim hiriltisi hosuma gidiyor, zaten begenmeyen egzoz ile halleder. Belki bu paraya daha iyi arabalar var ama benim ayri bir ilgim oldugundan dolayi Challenger alirdim. Fazla bir sesi yok ama o konuda haklisiniz, I20N'de bile belki daha yuksektir.

Merhaba arkadaşlar yılbaşında nasipse 4-4.5 milyonluk bir araç almayı düşünüyoruz aklımda çocukluk hayalimde olan dodge Challenger var dodge markası Fiat'ın bir alt markası ama kafamdaki en büyük soru bu arabanın parça sorunu çok olur mu çok yaşar mıyız ve yakıt tüketimi nasıl olur?
Bulduğum araç;

Bu rakamlara alınabilecek her ithalatçı arabasının parça sorunu olacaktır.
Direkt üretici firma tarafından getirilmiyor bu araçlar. Haliyle yedek parça konusunda destek isteyeceğiniz bir firma yok. Kendiniz bulacak veya özel servislerin tanıdıkları ile işi ilerleteceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı