"Dodgeball Madness!" çıktı!

Darklight

Centipat
Selamlar!

Bugün yaklaşık 3.5 ay boyunca geliştirdiğim ve ilk tamamladığım "Dodgeball Madness!" adlı oyunumu yayınladım.
Özetlemek gerekirse klasik yakartopun biraz daha tuhaflaştırılmış hali diyebilirim 😃
Oyunun ses efektleri dışında kalan çoğu içeriği kendim ürettim.

1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png

Gameplay Videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirme Linki : Dodgeball Madness! - Apps on Google Play

Yorumlarınızı bekliyorum 😁

Son düzenleme:
Selamlar!

Bugün yaklaşık 3.5 ay boyunca geliştirdiğim ve ilk tamamladığım "Dodgeball Madness!" adlı oyunumu yayınladım.
Özetlemek gerekirse klasik yakartopun biraz daha tuhaflaştırılmış hali diyebilirim 😃
Oyunun ses efektleri dışında kalan çoğu içeriği kendim ürettim.

Eki Görüntüle 451521Eki Görüntüle 451522Eki Görüntüle 451523Eki Görüntüle 451524Eki Görüntüle 451525Eki Görüntüle 451526Eki Görüntüle 451527

Gameplay Videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirme Linki : Dodgeball Madness! - Apps on Google Play

Yorumlarınızı bekliyorum 😁

Oyununuz çok güzel gözüküyor, başarılar diliyorum.

Biraz denedim zevkli gibi ama top yakalamayı tam yapamadım. Sanırım benim kolsuzluğum.
Sizlik bir durum değil ya 😄 Doğrusu deneyenlerin çoğu zorlandı.Ben de başta zorlanmıştım fakat alışınca çok kolay gelmeye başladı ne yapsam bilemedim.Sanırım biraz daha kolaylaştırsam iyi olacak 🙂
Tebrikler! Oyunu yapma aşamasında oluşan adımları açıklarımısınız kısaca?
İlk olarak fikir düşüne düşüne bu fikri buldum.Sonra bazı oyunlarda kullanılan vektör grafikleri ilgimi çekti ve çizmesi de daha rahat sanki o yüzden vektör grafiklerine yöneldim.Başta bir prototip yaptım küplerden oluşan ve oyunun iskeletini yaptım diyebilirim 🙂 Oyunun basit oynanış şekli hazırlanmış oldu.Sonra grafik çizimine geçtim daha sonra internetten kullanıma açık sesler buldum ekledim.Müzik nasıl yapılır öğrenmeye çalışıp böyle basit bir müzik yapabildim anca.Kısacası hem öğrendim hem geliştirdim ve bu yüzden bence uzun sürdü 😄

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı