Dökün içinizi rahatlayın

Ali Deniz Özel

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Evet arkadaşlar hepinizin kendine göre dertleri var, herkes dertlerini yazsın, içini döksün birbirimize destek olalım.

Şükür şu anlık derdim yok 8 gün sonra LGS'den de kurtulsam tam olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders çalışmam lazım ama sürekli kendimi kandırıp erteliyorum. Galiba ileride sıkıntı yaşayacağım bunu yazarken bile bir dahaki hafta başlarım dedim içimden.
Evet arkadaşlar hepinizin kendine göre dertleri var, herkes dertlerini yazsın, içini döksün birbirimize destek olalım.

Benim derdim bol ama. Çözüm bulacak mısınız önce onu garanti edin? Eğer garanti verirseniz direkt konu açarım.

Kısa yoldan zengin olmayı arıyorum, ama ne derslerimi çalışıyorum, ne de bir yerde çalışıp harçlığımı çıkartıyorum. Ne okulda kendimi çok iyi hissediyorum, ne de (bir grup arkadaş ile) oyun oynarken beni önemsemezlerken çok kötü hissediyorum. Hayatım çok mutsuz kısaca. Şu hayatta en fazla 2 tane arkadaşım oldu doğru düzgün.

Aynı şekilde.
Benim derdim bol ama. Çözüm bulacak mısınız önce onu garanti edin? Eğer garanti verirseniz direkt konu açarım.

Çözüm bulabilir miyiz bilmem ama yardımcı oluruz

Çözüm bulabilir miyiz bilmem ama yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…