- Makaleler
- 6
Akrabalar ile aramız bozuk, borçlarımız var.
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim.
Evdeki tek eğlencem PC idi, o da bozuldu. Aşılmayacak bir dert değil çok şükür ama şu an dünyanın en büyük sıkıntılarından biri gibi geliyor bana çünkü TV yok evde ve sıkıntıdan öleceğimEvet arkadaşlar hepinizin kendine göre dertleri var, herkes dertlerini yazsın, içini döksün birbirimize destek olalım.
Ben anlamam, garanti verin bana.Aynı şekilde.
Çözüm bulabilir miyiz bilmem ama yardımcı oluruz
Çözüm bulabilir miyiz bilmem ama yardımcı oluruz![]()
LGS senden ve bir sürü öğrenciden kurtulup bizim başımızı yakacak desek daha doğru olur.Şükür şu anlık derdim yok 8 gün sonra LGS'den de kurtulsam tam olacak![]()
Hayat sıkıcı abi. Bütün gün şu lanet illetten dolayı hem millet korkuyor, hem de canımız sıkılıyor. Sosyal medya, arkadaşlarım ve oyunlar olmasa sıkıntı krizi yaşardım. Bir de şu eğitim ayrı zor. İnsan anlamıyor, 2 saniye derse baktığımda beynim bulanıyor, başım ağrıyor. Yaradana şükür yarın hafta sonu. Tek illet olsa tamam akıl salığını kaybedecek gibi olursun ama geçer zamanla. Ama yok, illa ülkede olay olacak. Yok savaşmış, yok mafyasıymış. İnsanız biz kardeşim yok mu bize balkonda telefon elimde yanımda limonata ile keyif yapmak dalmak.
LGS senden ve bir sürü öğrenciden kurtulup bizim başımızı yakacak desek daha doğru olur.![]()
Bu nasıl dert?Yine çayım bitti ve tazelemeye üşeniyorum.
+1.Okul dışında hiçbir derdim yok. Biter ise rahatlayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.