Dönemin En iyi Galaxy S Modeli

Galaxy S3 tabii ki. Satış rekorlarını hala hiçbir model geçemedi. Ondan sonra senesine göre ilk 1080p lik 5.0 inç ekranıyla S4. Edge ekranı ile S6. 1440p lik ilk edge ekranı ile S7, sonsuz ekranı ile S8, muhteşem kamerası ile S9. Bence tüm S modelleri birer efsane.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki de S2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta tuşun konumu ve büyüklüğü biraz daha iyi olsa değiştirmezdim, öyle güzel telefondu. Marshmallow custom ROM yeni çıkmıştı sanırım sattığımda, ekran düzgün çalışmıyordu. Hey gidi günler hey...

Bence S7 Edge. Aslında S6'da tasarım anlamında ilk devrim yaratan modeldi fakat can sıkan sorunları vardı. Pilin az gitmesi çok eleştirilen SD kart girişinin bulunmaması gibi. Fakat S7 modeli ile bu sorunları düzelttiler. 2016 yılın telefonu ödülleri aldı. Piyasada ona rakip çıkan modeller silinip giderken S7 yıllanmış şarap gibi hala gündemde ve hala çok iyi bir cihaz.

S2 güzel bir modeldi ama bence seri içindeki bu konumu en çok hak eden telefon S3'tür. Bir de bunun küçük kardeşi S3 Mini vardır ki namı, şanı dillere destan olmuştur. Bu arada ben hiç Samsung akıllı telefon kullanmadım.

O zaman çok sey kaybettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…