Dönemin En iyi Galaxy S Modeli

S3 zamanının en efsane telefonudur, 2ay önceye kadar kullandığım telefon modeli. Arama yaparken bile kasmasından dolayı OnePlus 5T ile değiştirdim.

Bence toplam paket olarak kusursuz model s9 Plus
S2 kasa boya atmaları s3 s4 s5 çerçeveleri boya atıyordu s6 ise micro sd olmaması batarya kötü olması s7 modeli ise iyi bir cihaz dı ama Edge modelinde kronik yeşil çizgi oluyordu hafif bir darbe aldığında ama s8 modeli iyi bir model ama parmak izi tarafında eksi görüyorum çok uzakta parmak izi yeri ama s9 serisi toplam paket olarak kusursuz bir cihazdır.

Dönemin en iyisi S4 ve S6'dır. S4'de o kadar çok fazla el ile kullanılan sensörler var bu kadar fazla olması ilkti. S6 ise ilk Edge ekran olduğu için.

Dönemin en iyisi S4 ve S6'dır. S4'de o kadar çok fazla el ile kullanılan sensörler var bu kadar fazla olması ilkti. S6 ise ilk Edge ekran olduğu için.
Bende S4 kullanıyordum fakat o el sensörleri sadece pazarlama teknolojisi kardeşim. Gerçek hayatta hiç kullanmıyorsun pratik değil. Zaten yeni güncellemede bir sürü özelliğini kaldırmışlardı. S6 konusunda katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı