Döner zararlı mı?

facupe

Picopat
Daha fazla  
Fitness yapıyorum arkadaşım dedi ki gel sana bir zurna ısmarlayayım. Yemeli miyim zurna zararlı bir şey mi?

Hocam güzel eşek etsiz namuslu esnafa giderseniz bir de mayonez ekletmezseniz neden zararlı olsun.

Fitness yapıyorum arkadaşım dedi ki gel sana bir zurna ısmarlayayım. Yemeli miyim zurna zararlı bir şey mi?

Yapan yere ve kullanıklarına bağlı çok ucu açık bir soru. Daha fazla detay verebilir misin? Ama genellikle sağlıksızdır.

Hemen hemen fast foodda olduğu gibi zurna dürümde de yağ oranı var elbet. Bu konuda oldukça titiz olmanıza gerek yok, abartmadığınız sürece yiyebilirsiniz.

Hemen hemen Fast foodda olduğu gibi zurna dürümde de yağ oranı var elbet. Bu konuda oldukça titiz olmanıza gerek yok, abartmadığınız sürece yiyebilirsiniz.

İnternetten baktım. 55gr kadar yağ var. Bu yağı ne kadar sürede yakabilirim?

Sosa ve ete margarin katan yerler dışında dönerin öyle pek bir zarar vereceğini sanmıyorum, tabii et kalitesi ve hijyeni saymıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…