Dönme yapmayan sabit ip tavsiyesi

penguino

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar.

2025 yılındayız ama hâlâ düzgün, ucuz ve kaliteli bir ip atlama aleti bulamıyorum. Bildiğiniz üzere çoğu “sabit ip” adı altında satılan ürünler ya atlayınca dönmeye başlıyor, ya da sağa sola kayıp bantla sabitlemek zorunda bırakıyor. Bantlayıp sinir krizi geçirme evresini geçtim, artık düzgün bir çözüm arıyorum.

Aradığım ürün:
  • Atlayınca geri dönmeyen (spin yapmayan) IP.
  • İpi bantla sabitlemek zorunda kalmadan, kutudan çıktığı gibi dengeli duran model.
  • Gerekirse yere sabitlenebilen ya da ağırlıklı tabanlı olan.
  • Kaliteli, uzun ömürlü rulman yapısı, akıcı ve seri olarak yapılan hareketi destekleyici.
  • Mümkünse IP ayarı yaparken uğraştırmayan, kolay kısaltma-uzatma sistemi.
  • Sayaçlı olursa iyi olur, olmazsa da sıkıntı değil.

Elinizde 2025 yılında piyasaya çıkan güncel modellerden varsa, tavsiyelerinize açığım. Amazon, Decathlon, Hepsiburada fark etmez, yeter ki artık şu kabloyu sabitlemek zorunda kalmayayım

Şimdiden teşekkürler

Not: Biraz araştırdım bana birkaç arkadaş şunlardan önerdi;

Crossrope get lean set.
Tangram rookie akıllı atlama ipi.
Buddy lee Aero Speed weighted jump rope.
Epitomie fitness Sonic boom M.2 high Speed jump rope.
Wod nation atlas weighted jump rope.

Not 2: Decathlon marka kullanmış olduğum IP var alacak olanlara bunu asla önermiyorum aldığıma da çok pişmanım.

Puanına bakarak almıştım iyi falan diye ama puan çok da önemli değil gibi turuncu sitede.

Not 3: Bütçe sıkıntı değil yeter ki sağlam ve kaliteli bir şey olsun önerilerinize ve düşüncelerinize açığım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…