Dönüştürücü ile FreeSync kullanabilir miyim?

Oyuncanavarii

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar AOC G2260VWQ6 monitör aldım ancak sadece Display Port üzerinden FreeSync veriyormuş. APU sistem kullanıyorum Vega 8 ekran kartı var. Ve anakartta HDMI çıkışı var. HDMI to Display Port çevirici falan alsak FreeSync'i kullanabilir miyim? Bu şekilde monitör 60 Hz'yi geçmiyor çünkü.

Monitör eski model mi? Dönüştürücülerin FreeSync üstündeki etkisini bilmem ama çözünürlük düşürüyor önermem. Monitörü 2. el satıp 2. el HDMI girişli bir monitör al parada kaybetmezsin hem.

Eski model değil geçen sene alınma. Dijitalden dijitale çevireceği için görüntüde problem olacagini düşünmüyorum ama satip HDMI üzerinden FreeSync verebilem monitör almak en iyisi olacak galiba.

Aynen dediğim gibi yap hem boyutunuda 27 yaparsın 21 galiba seninki hem HDMI daha modern.

Yanlış anladınız galiba monitörde HDMI Display Port vs her türlü giriş var zaten. Sadece anakartimda Display Port yok HDMI var. Monitörde FreeSync'i Display Port'tan verebiliyormus sadece. 20TL civarina ceviriciler satılıyor. Bir deneyeyim belki aktif olur FreeSync.27 inç vardi zaten sattım fazla büyük geliyor. 22 bana göre en ideali.

Hocam, monitörünüz güzel. İleri de farklı bir ekran kartı alırsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı