Sapphire RX 9060 XT Pulse alınır mı?

muhammed717718

Hectopat
İyi sosyaller. PC'mde RX 6700 XT ve Ryzen 5 5600 var, yaklaşık 2 buçuk senedir kullanıyorum. Kasamı ve ekran kartına gelecek zamlardan dolayı sistemime ufak bir upgrade yapmak istiyorum. RX 6700 XT ekran kartımı satıp (piyasası yaklaşık 9–12 bin TL arası), üstüne 3–5 bin TL koyup 15 bin TL'ye RX 9060 XT 16 GB sıfır almak mantıklı mı? Mantıklı değilse neden değil, yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada önümüzdeki 3 sene boyunca PC'yi yenilemeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. PC'mde RX 6700 XT ve Ryzen 5 5600 var, yaklaşık 2 buçuk senedir kullanıyorum. Kasamı ve ekran kartına gelecek zamlardan dolayı sistemime ufak bir upgrade yapmak istiyorum. RX 6700 XT ekran kartımı satıp (piyasası yaklaşık 9–12 bin TL arası), üstüne 3–5 bin TL koyup 15 bin TL'ye RX 9060 XT 16 GB sıfır almak mantıklı mı? Mantıklı değilse neden değil, yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada önümüzdeki 3 sene boyunca PC'yi yenilemeyeceğim.
Güzel ekran kartı alınabilir fiyatına göre kaliteli.

Tek kelimeyle, mantıklı.

Gayet mantıklı 20k civarına çıkabilirseniz daha kaliteli 9060XT modelleri bulabilirsiniz Pulse modeli önerdiğim bir model değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video model seçiminde yardımcı olur.

Gayet mantıklı 20k civarına çıkabilirseniz daha kaliteli 9060XT modelleri bulabilirsiniz Pulse modeli önerdiğim bir model değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video model seçiminde yardımcı olur.

Sarı sitede Sapphire modeli 15k sıfır.

Asus RX 9060 XT Dual DUAL-RX9060XT-16G 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı modeli isee 18k , 3 bin tl fark değer mi ?.Ayrıca 3 fanlı modeller kasama sığmaz bu yüzden eledim direkt.​

Sarı sitede Sapphire modeli 15k sıfır.

ASUS RX 9060 XT Dual DUAL-RX 9060 XT-16G 128 bit GDDR6 16 GB ekran kartı modeli isee 18k, 3 bin TL fark değer mi? Ayrıca 3 fanlı modeller kasama sığmaz bu yüzden eledim direkt.​

Buradan Pulse'nin iç yapısını ve sıcaklıklara bakabilirsiniz
ASUS Dual daha önce kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum.

İyi Sosyaller. PC'mde RX 6700 XT ve Ryzen 5 5600 var, yaklaşık 2 buçuk senedir kullanıyorum. Kasamı ve ekran kartına gelecek zamlardan dolayı sistemime ufak bir upgrade yapmak istiyorum. RX 6700 XT ekran kartımı satıp (piyasası yaklaşık 9–12 bin TL arası), üstüne 3–5 bin TL koyup 15 bin TL'ye RX 9060 XT 16 GB sıfır almak mantıklı mı? Mantıklı değilse neden değil, yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada önümüzdeki 3 sene boyunca PC'yi yenilemeyeceğim.

Mantıklı da 15 bine 9060XT 16 GB düşeceğini sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı