Dört Dörtlük Akhisar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
45
Yer
Kırşehir
Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, Beşiktaş'ı evine 4 golle yolculadı! Ev sahibi takım, bir penaltı kaçırdığı karşılaşmada 10 kişi kalan rakibi karşısında sahadan 4-1 galip ayrılarak galibiyet serisini 3 maça çıkardı ve rahat bir nefes aldı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR: 4 - BEŞİKTAŞ: 1

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serdar Akçer, Mehmet Cem Hanoğlu

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Emrah, Uğur, Sonko, Çağdaş, Ahmet Cebe (Dk. 82 Sertan), Bilal, Merter, Bruno (Dk. 71 Emin), Güray, Gekas (Dk. 88 Kerem)

Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Escude, Ersan, Gökhan, Veli, Necip, Oğuzhan, Holosko (Dk. 31 Niang), Olcay, Mustafa (Dk. 76 Dentinho)
Goller: Dk. 2 ve 28 Gekas, Dk. 74 Uğur, Dk. 81 Emin (Akhisar Belediyespor), Dk. 27 Mustafa (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 56 Gökhan (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 32 Bilal (Akhisar Belediyespor), Dk. 25 Escude, Dk. 68 Ersan, Dk. 78 Necip (Beşiktaş)

Kaynak :Türkiye'nin Spor Sayfası - NTVSpor.net

Bu habere şöyle denir Sergen Yalçın ligin ikinci yarısı ilk maçında Aksihar düşer diye yorum yaptı. Akhisarın mücadelesini kazanma ve ligde kalma çabasını taktirle karşıladım. Helal olsun başka diyecek bir şey yok.

Beşiktaş'ın ligle işi kalmadı. Bugün de duyuru yayınlamışlar sonuna kadar arkandayız Fenerbahçe, Benfica karşısında bizde size Kadıköy'de destek vereceğiz diye. Ulan insan diyecek söz bulamıyor. Schalke ve Real Madrid bayrağı açarken nerdeydiniz. Takımın bu sene işi bitti şimdi hepsi renk değiştiriyor izleyin ve görün. FBJK diye boşuna denmiyor.

Dostum Benfica taraftarları FB ve Türkler hakkında açıklama yaptılar. Bunun üzerine Çarşı'da bize destek vereceğini açıkladı.

Beşiktaş'ın ligle işi kalmadı. Bugün de duyuru yayınlamışlar sonuna kadar arkandayız Fenerbahçe, Benfica karşısında bizde size Kadıköy'de destek vereceğiz diye. Ulan insan diyecek söz bulamıyor. Schalke ve Real Madrid bayrağı açarken nerdeydiniz. Takımın bu sene işi bitti şimdi hepsi renk değiştiriyor izleyin ve görün. FBJK diye boşuna denmiyor.
Ömer Türkiye'de her türlü pisliğin başlangıcı gs'dir buna emin olabilirsin. Bazen çok boş konuşuyorsun.

Ya bu iş açıklamayla mı olacak işler? Besbelli işte taraf tuttukları. İşte herkes birbirine çamur atmayı biliyor bu işin sonu yok ama ben gayette doğruları konuşuyorum. Biz başlangıcıysak sizde aynen devam ettirdiniz bu mu yani bahaneniz? Bende Türk olarak FB'yi destekliyorum ama başka bir takımın taraftar grubu bizim rakiplerimizin bayrağını açıp, stadımızda idman yapsınlar diye kıçlarını yırttıktan sonra, böyle bir açıklama yapmaları niyetlerinin ne olduğunu apaçık gösteriyor. Tabii desteği alan taraf olunca adamsınız, helal olsun demesi kolay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı